Δημόσια Διοίκηση , Ελλάδα , ΠΦΑ 25 Οκτωβρίου 2018

Προς κύριο Γαβρόγλου, υπουργό Παιδείας

Προς κύριο Γαβρόγλου, υπουργό Παιδείας

, που ακούω να μιλάει στο ραδιόφωνο τώρα και να λέει ότι οι φοιτητές και οι καθηγητές πρέπει να “διεκδικήσουν το χώρο τους” για να λυθούν τα προβλήματα της παραβατικότητας και δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς φοβόμαστε. 

ΜΑΡΤΥΡΙΑ:
 Περπατάω στην Πατησίων, έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Βλέπω μέσα από την κλειδωμένή πόρτα ένας τύπος να πουλάει παπούτσια και δίπλα ένα φιλαράκι του να πουλάει τσιγάρα ή κάτι άλλο αόρατο. Πλησιάζω και του λέω: “Πολύ ωραία. Εσύ είσαι μέσα και κάνεις λαθρεμπόριο κι εγώ που είμαι καθηγήτρια δεν μπορώ να μπω μέσα.” 
ΑΥΤΟΣ=( έξαλλος που του διέκοψα το ντηλ” Αστο ντιάλο ρε μαλαγκισμένο! Ελα από ντω να σου πω! Ελα από ντω μωρή”. Το έβαλα στα πόδια βέβαια γιατί ντεν είμαι και τόσο μαλαγκισμένο να κάτσω να τις φαω από τη μαφία. Να μην ξανακούσω όμως για διεκδικηση του χώρου μου γιατί θα γίνω…

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube