Ισλάμ , Ρωσία , Συρία 9 Οκτωβρίου 2015

Σφυροκοπούνται από ρωσικά μαχητικά οι θέσεις των τζιχαντιστών

Σφυροκοπούνται από ρωσικά μαχητικά οι θέσεις των τζιχαντιστών
Συνολικά 67 μαχητικές αποστολές τις τελευταίες 24 ώρες έχουν διεξάγει τα πολεμικά αεροσκάφη της Ρωσίας, τα οποία βρίσκονται στη Συρία, ενώ έχουν χτυπηθεί συνολικά 60 στόχοι του Ισλαμικού Κράτους. 

«Τις τελευταίες 24 ώρες, τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν 67 αποστολές. Τα αεροσκάφη Sukhoi Su-34 και Su-24SM κατέστρεψαν 60 τρομοκρατικούς στόχους», είπε σε δημοσιογράφους στη Μόσχα οαναπληρωτής επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, αντιπτέραρχος Ιγκόρ Μακούσεφ.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, από την έναρξη της αεροπορικής εκστρατείας οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις έχουν πραγματοποιήσει περίπου 140 επιθέσεις εναντίον των τρομοκρατικών θέσεων, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων διοίκησης, στρατοπέδων εκπαίδευσης και αποθηκών πυρομαχικών.
Τα ρωσικά πολεμικά πλοία στην Κασπία θάλασσα πυροδότησαν 26 πυραύλους κρουζ την Τετάρτη εναντίον στόχων του Ισλαμικού Κράτους. 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube