Δημόσια Διοίκηση , Ελλάδα 22 Σεπτεμβρίου 2018

Κρατιστές νομοθέτες, αναπτυξιοκτόνοι νόμοι

Κρατιστές νομοθέτες, αναπτυξιοκτόνοι νόμοι
Γνωστές οι δυσκολίες των εργασιών του Αυγούστου: οι περισσότεροι τεχνίτες είναι σε διακοπές, κι αν βρεις κάποιους εύκαιρους για μερικές μέρες, θα λείπουν τις υπόλοιπες. Έτσι τα συνεργεία σχηματίζονται πότε με τον έναν και πότε με τον άλλον και πρέπει να είσαι από πάνω για να μην γίνει καμμιά στραβή, ενώ κάθε πρωί έχεις την αγωνία μήπως κάποιος δεν εμφανιστεί και «κρεμάσει» όλη τη δουλειά. Ο Άρης Κ., όμως, ήταν νεαρός μηχανικός, ορεξάτος και άνεργος για μήνες. Την κυνήγησε τη δουλειά και την πήρε. Χαλάλι και οι διακοπές που θα έχανε.
Για την ανακαίνιση απασχόλησε συνολικά 50 διαφορετικά άτομα, εργατοτεχνίτες διαφόρων ειδικοτήτων από 1-3 μέρες τον καθένα. Με συνολικό κόστος μισθοδοσίας 3.000 ευρώ περίπου. Αυτά είχε υπολογίσει στην προσφορά, μέσα και οι ασφαλιστικές εισφορές, φρόντισε και του ήρθαν ακριβώς. Μέχρι που του τηλεφωνάει ο λογιστής του: «χρειαζόμαστε άλλα 1000 ευρώ!». «Γιατί;», απόρησε ο Άρης Κ. Και ο λογιστής τού εξήγησε.

για τη συνέχεια Square

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube