REAL TIME |

Δημόσια Διοίκηση , ΠΦΑ 24 Ιουλίου 2018

Φωτιές θα έχουμε πάντα…το πώς διαχειριζόμαστε τις καταστροφές είναι το θέμα.

Φωτιές θα έχουμε πάντα…το πώς διαχειριζόμαστε τις καταστροφές είναι το θέμα.
Επειδή γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να μας πείσουν ότι φταίνε άλλοι..
Ενεργές εστίες από το https://firms.modaps.eosdis.nasa.gov/map/#z:5;c:21.7,37.3;l:
Μόνο εδώ οι άνθρωποι πνίγονται στην στεριά και καίγονται στη θάλασσα..

Πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Δεν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη σε καμία κρατική δομή για οτιδήποτε. Το κράτος μας έχει αποτύχει.
 Οι υπεύθυνοι λειτουργοί του δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι και αντιστέκονται σε οποιαδήποτε αλλαγή.
 Ήρωες πυροσβέστες τρέχουν χωρίς σχέδιο, ήρωες νοσηλευτές και γιατροί προσπαθούν να σώζουν ζωές με προσωπική ευθύνη, ήρωες εκπαιδευτικοί προσπαθούν να μάθουν γράμματα στα παιδιά μας σε σχολεία χωρίς μέσα, χωρίς θέρμανση. 
Όμως οι ήρωες είναι φαινόμενο της κρατικής ανικανότητας και αποτυχίας. 
Όταν ο υπεύθυνος για την προστασία, αρχηγός της Πυροσβεστικής, δεν κάθεται στην κορυφή του τραπεζιού για να συντονίσει το έργο της κατάσβεσης αλλά κάθεται στην άκρη και ακούει τον Πρωθυπουργό που δεν μπορεί να ξεχωρίσει τις 360 μοίρες από τις 180 και τον Πολάκη που ασχολείται με το κινητό του για να ανεβάζει στο twitter εμετικά μηνύματα, τότε το αίμα των νεκρών είναι και στα δικά του χέρια.

 Όταν η Δούρου ασχολείται με το πως θα βολέψει τον σύντροφό της στην ΕΥΔΑΠ, τότε ο κόσμος θα πνίγεται στη Μάνδρα, θα καίγεται στο Μάτι και θα πεθαίνει από τα ναρκωτικά στο Πεδίο του Άρεως. 
Ετοιμαστείτε για νέους εχθρούς που θα προκύψουν, όπως το 2007, αλλά τώρα θα είναι μάλλον Ρώσοι, ενώ σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να κυκλοφορούν και φήμες ότι κάποιοι προσπάθησαν να σκοτώσουν τον Πρωθυπουργό. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube