Το άχρηστο υπερτροφικό Δημόσιο

Το άχρηστο υπερτροφικό Δημόσιο


Ολες οι Κυβερνήσεις και ιδίως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γονάτισαν τον ιδιωτικό τομέα και φορολόγησαν χωρίς έλεος τους πάντες και τα πάντα προκειμένου να προστατεύσουν το Δημόσιο. Όχι τους δημοσίους υπαλλήλους, αυτοί στην πλειοψηφία τους την πλήρωσαν με λελογισμένες μειώσεις μισθών και άγριες περικοπές στις συντάξεις. Οι κυβερνήσεις τα έδωσαν όλα για την προστασία της λειτουργίας του Δημοσίου.

Αναρίθμητοι άχρηστοι και μη οργανισμοί, γραφειοκρατικές διαδικασίες, παροχές, αναποτελεσματικά συστήματα και διαδικασίες απορροφούν συνεχώς το ζεστό χρήμα των φορολογουμένων χωρίς κανένα ουσιαστικό αντίκρισμα για το μέσο πολίτη. Ολοι στην ίδια πλάστιγγα χωρίς καμία αξιολόγηση των υπηρεσιών που προσφέρονται, της αποτελεσματικότητας και των δαπανών. Οριζόντιες μειώσεις μισθών που πλήττουν εξίσου τον γιατρό στο νοσοκομείο και τον υπάλληλο που κοιτά το ταβάνι, τον πιλότου του μαχητικού με τον αξιωματικό που πίνει καφέδες να περάσει η ώρα.


Για τη συνέχεια ProtoThema

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube