Ανήκουστο: Η κυβέρνηση απαγορεύει στους ‘Ελληνες της Κριμαίας να επισκεφθούν την Ελλάδα, για να ευχαριστήσει τις ΗΠΑ !!!

Ανήκουστο: Η κυβέρνηση απαγορεύει στους ‘Ελληνες της Κριμαίας να επισκεφθούν την Ελλάδα, για να ευχαριστήσει τις ΗΠΑ !!!

Η Ελλάδα συνεχίζει να ακολουθεί αρνητική πολιτική έναντι της Ρωσίας, απελαύνοντας τους Ρώσους διπλωμάτες, δήλωσε στο RNS η επικεφαλής της ομάδας συνεργασίας του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας -Άνω Βουλή- με το ελληνικό κοινοβούλιο, βουλευτής από την Κριμαία Όλγα Κοβιτίδη.
Η βουλευτής εξέφρασε τη λύπη της σε σχέση με το επεισόδιο, τονίζοντας ότι η Ρωσίας είναι αναγκασμένη να λάβει ανάλογα απαντητικά μέτρα. Η Κοβιτίδη πρόσθεσε ότι η αρνητική πολιτική της Αθήνας προς τη Μόσχα εκδηλώνεται επίσης στο γεγονός ότι η πρεσβεία της Ελλάδας δεν εκδίδει βίζες στους Έλληνες της Κριμαίας, οι οποίες θέλουν να επισκεφθούν τους συγγενείς στην Ελλάδα.
Σημείωσε επίσης ότι η απέλαση των Ρώσων διπλωματών από τις ελληνικές αρχές δεν συμβάλει στην ανάπτυξη των φιλικών διμερών σχέσεων Ρωσίας και Ελλάδας, που δημιουργήθηκαν μέσα σε πολλούς αιώνες».

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube