Γενικά θέματα , Ελλάδα 20 Δεκεμβρίου 2015

Η μητέρα όλων των μαχών

Το πολιτικό σύστημα ολόκληρης της μεταπολίτευσης ήταν μια μεγαλειώδης απάτη. Δεν υπήρξε ποτέ ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, ούτε σοσιαλισμός. Υπήρξαν κουμπαριές και κολλητιλίκια που έπαιρναν τις κρατικές δουλειές. Υπήρξαν δικά μας παιδιά και δικοί μας αφισοκολλητές που έπαιρναν τις καρέκλες στις δημόσιες υπηρεσίες. Κι υπήρξαν οι εκτός των κομματικών συμμοριών φορολογούμενοι, που έπαιρναν επ’ ώμου όλους τους προηγούμενους.
Τώρα που το καύσιμο του κρατισμού, δηλαδή τα λεφτά των άλλων, τελείωσε, ήρθε η στιγμή να δημιουργηθούν πραγματικά κόμματα που να ξέρεις τι αντιπροσωπεύουν, σε τι πιστεύουν και ποιοι τα συγκροτούν. Ήρθε η στιγμή και για σένα ψηφοφόρε, να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θ’ αφήσεις.
Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο παρατάξεις που αποτελούνται από πρόσωπα κι όχι από κόμματα. Από τη μία είναι αυτοί που θέλουν να συνεχίσει η Ελλάδα να βρίσκεται κάτω από την μπότα του μεταπολιτευτικού κατακτητή, δηλαδή του κρατισμού και των κρατικοδίαιτων μεγαλοεπιχειρηματιών του δήθεν ιδιωτικού τομέα, με όλη τη νοσηρότητα και τη φαυλότητα που αυτό το μοντέλο κουβαλάει, κι από την άλλη είμαστε όσοι θέλουμε η χώρα να γίνει επί τέλους ένα σοβαρό, σύγχρονο, φιλελεύθερο ευρωπαϊκό κράτος.

για τη συνέχεια MarketNews

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube