REAL TIME |

Ευρωπαϊκή Ένωση , Ισλάμ 17 Απριλίου 2016

Οδηγοί ευρωβουλευτών πιθανόν εμπλέκονται με τον ISIS

Οδηγοί ευρωβουλευτών πιθανόν εμπλέκονται με τον ISIS
Νίκος Ελευθέρογλου

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του γερμανικού περιοδικού Spiegel ότι δύο οδηγοί ιδιωτικής εταιρείας που συνεργαζόταν με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τη μετακίνηση ευρωβουλευτών, είχαν στην κατοχή τους προπαγανδιστικό υλικό του ISIS.

Στην κατοχή τους φέρεται να βρέθηκαν CD με προπαγανδιστικό υλικό της τζιχαντιστικής οργάνωσης. Και οι δύο έχουν απολυθεί και η υπόθεση διερευνάται από τη βελγική αστυνομία.
Ο ένας από αυτούς δούλευε στις Βρυξέλλες και ο δεύτερος στο Στρασβούργο, σύμφωνα με πηγές, τις οποίες επικαλείται το γερμανικό περιοδικό. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες. Σύμφωνα, ωστόσο, με το γερμανικό περιοδικό έχει αποφασίσει στο εξής να μην συνεργάζεται με ιδιωτικές εταιρείες οδηγών, αλλά να χρησιμοποιεί μόνο οδηγούς που θα προσλαμβάνονται απευθείας από τις Βρυξέλλες.

http://www.pontos-news.gr/article/149312/odigoi-eyrovoyleyton-pithanon-emplekontai-me-ton-isis

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube