Ο λήσταρχος Νταβέλης τραπεζίτης…

Η κυβέρνηση, καίτοι είναι νωπά ακόμη τα χνάρια από το πρόσφατο (επί των ημερών της) σκάνδαλο της Αττικής αλλά και της Αγροτικής επί του οικονομικού πτώματος της οποίας ασέλγησαν κατ’ εξακολούθηση οι παλαιότερες κυβερνήσεις, επαναφέρει στο τραπέζι του περίφημου “ολιστικού” σχεδίου ανάπτυξης το θέμα της δημιουργίας “Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας”. 
Κατ’ αρχήν ο όρος “ολιστικό” σχέδιο παραπέμπει σε ορολογία εναλλακτικής ιατρικής, έναν τομέα που κατά ένα μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων κρύβει κομπογιαννίτες που εκμεταλλεύονται απελπισμένους αφελείς.
Η επιμονή στη δημιουργία κρατικού τραπεζικού πυλώνα αποτελεί απόδειξη πως κακώς δεν τιμωρήθηκε κάποιος για τα σκάνδαλα της Αγροτικής παλαιότερα όπως και της Αττικής πρόσφατα, όπως έγινε π.χ. με το σκάνδαλο της Ασπίδας της οποίας ο ιδιοκτήτης  απεβίωσε στη φυλακή ή έστω και κάποιες άλλες περιπτώσεις των οποίων οι ιδιοκτήτες φυλακίστηκαν επί προηγούμενων κυβερνήσεων…
Η κυβέρνηση ισχυρίζεται πως προσβλέπει στη δημιουργία και ελεγχόμενης από το κράτος “Αναπτυξιακής Τράπεζας” προκειμένου να την εντάξει στο αναπτυξιακό σχέδιο για την οικονομία το οποίο υποτίθεται πως έχει. 

Για τη συνέχεια Capital

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube