Στη χώρα του ζαβού, κάθε λίγο ντεζαβού…

Ντεζαβού με Γιάννη Μουζάλα: Εξαφανίζονται μετανάστες στα νησιά!

«Πρέπει να γίνουν προαναχωρησιακά κέντρα γιατί βγαίνουν αποφάσεις για επιστροφή μεταναστών στην Τουρκία και δεν τους βρίσκουμε. Έχουν εξαφανιστεί…», είπε ο Υπουργός θυμίζοντας την προκάτοχό του Τασία Χριστοδουλοπούλου.
Έντονη αίσθηση ντεζαβού προκάλεσε σήμερα ο Γιάννης Μουζάλας από τη Βουλή όταν δήλωσε δημόσια ότι υπάρχουν μετανάστες που εξαφανίζονται στα νησιά, θυμίζοντας σε πολλούς αντίστοιχη αναφορά της προκατόχου του Τασίας Χριστοδουλοπούλου το 2015, η οποία είχε προκαλέσει το άγριο «τρολάρισμά» της.
«Είπαμε πρέπει φτιαχτούν προαναχωρησιακά κέντρα στα νησιά με άλλη λογική, όχι ότι όποιος μπαίνει για παράπτωμα πάει εκεί, αλλά με τη λογική ότι για να μπορέσει να είναι το άσυλο αποδοτικό χρειάζεται για κάποιους η κράτηση γιατί εξαφανίζονται. Βγαίνει η απόφαση για την επιστροφή τους και δεν τους βρίσκουμε!», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, υπεραμυνόμενος της απόφασης της κυβέρνησης για τη δημιουργία προαναχωρησιακών κέντρων στα νησιά.

Μάλιστα υπερασπιζόμενος την κα Χριστοδουλοπούλου σε άλλη στιγμή της τοποθέτησής του είπε: «Η Μοσούλη έπεσε και την πήραν οι Τζιχαντιστές κι από εκεί ξεκίνησε το τεράστιο κύμα. Δεν τους έφερε η κα Χριστοδουλοπούλου»

Για τη συνέχεια SKAI

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube