Γενικά θέματα 20 Απριλίου 2017

Για τον άδικο θάνατο των τεσσάρων Αξιωματικών, υπάρχουν βαρύτατες ευθύνες – Να αναζητηθούν αρμοδίως…

Για τον άδικο θάνατο των τεσσάρων Αξιωματικών, υπάρχουν βαρύτατες ευθύνες – Να αναζητηθούν αρμοδίως…
Συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων Αξιωματικών μας
Δεν γνώριζα τους άλλους τρεις, γνώριζα όμως τον υποστράτηγο Τζανιδάκη, ένα πραγματικό κόσμημα για το στρατό, για την κοινωνία και για την πατρίδα.
Ο άδικος θάνατος του Γιάννη και των άλλων τριών αξιωματικών, να γίνει μάθημα για εκείνους που χρόνια τώρα παίζουν πολιτικά παιχνίδια τύπου LEGO – φύγε συ έλα εσύ- στις πλάτες των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ιεραρχίας και των αξιωματικών.
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς, τη σφαγή που έκανε το αλήστου μνήμης δίδυμο Μπεγλίτη-Τόσκα, ή τις πρόσφατες σφαγές…
Η εξόδιος ακολουθία των αδικοχαμένων Αξιωματικών

    Η εξόδιος ακολουθία του Υποστρατήγου (ΤΘ) Ιωάννη Τζανιδάκη, θα τελεσθεί την Παρασκευή 21 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα, στην Αρχαία Ελεύθερνα του Ρεθύμνου.

    Η εξόδιος ακολουθία του Συνταγματάρχη (ΤΘ) Θωμά Αδάμου θα τελεσθεί την Παρασκευή 21 Απριλίου στις 10 το πρωί στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.
    Η εξόδιος ακολουθία του Ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα θα τελεσθεί σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στη Λάρισα.
    Η εξόδιος ακολουθία του Υπολοχαγού (ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή θα τελεσθεί σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου στις 5:30 το απόγευμα, επίσης στη Λάρισα.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube