Τραγωδία!

Τραγωδία!

Γιάννος Χαραλαμπίδης: H ιστορία με τον Interconnector δεν είχε ξεκινήσει καλά. Είχε ξεκινήσει εκ του πονηρού μεταξύ Αθήνας και Λευκωσίας, όπως διάφορα καπέλα. Γιατί και στην Κύπρο υπάρχουν δύο τάσεις.

Η πρώτη έχει σχέση με την προηγούμενη κυβέρνηση που υποστηρίζει την πραγματοποίηση του έργου και η άλλη τάση που έχει σχέση με τον Αβέρωφ Νεοφύτου που υποστηρίζει άλλα συμφέροντα για εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Απ’ ότι αποδεικνύεται, κάτι υπάρχει λάθος. Για άλλη μια φορά οι πολιτικές μας ηγεσίες αποδείχτηκαν μικρότερες από ένα τόσο μεγάλο έργο επωφελία του Ελληνισμού.

Είναι κρίμα. Οι κυβερνήσεις μας αποδεικνύονται για μια ακόμα φορά κατώτερες των περιστάσεων. Η τραγωδία είναι, ότι ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Κύπρο δεν έχουν αντιπολίτευση για να μιλήσει για όλα αυτά τα θέματα. Εγώ λοιπόν δεν πιστεύω, ότι δεν είναι σκόπιμο όλο αυτό που προκύπτει με το έργο, αλλά γίνεται από ανικανότητα.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube