REAL TIME |

Αναλύσεις - Γνώμες 1 Σεπτεμβρίου 2024

Τα απαγορευμένα μαθήματα πατριδογνωσίας και η γέννηση του Νεομαρξισμού σε Αμερική και Ευρώπη

Τα απαγορευμένα μαθήματα πατριδογνωσίας και η γέννηση του Νεομαρξισμού σε Αμερική και Ευρώπη

Γράφει ο Θανάσης Γεωργούλης

20-7-2024

Στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο οι Ρώσοι νίκησαν και το έκαναν μαζί με τους συμμάχους, δηλαδή μαζί με τον πατέρα μου, τον παππού μου και εκατομμύρια άλλους πατεράδες και παππούδες σημερινών ανθρώπων, οι οποίοι δεν “γουστάριζαν” την κοινωνική οργάνωση, (“κοινωνική” θα πει “σοσιαλιστική”), κρατών, όπως αυτών του Χίτλερ, του Στάλιν και του Μουσολίνι, με ομοιόμορφους πολίτες, σαν στρατιωτάκια…

Ο Μουσολίνι, μάλιστα, ήταν πολύ πιο αριστερός από τον Χίτλερ, πράγμα που αποδεικνύει, ότι ο Φασισμός, ήτανε γέννημα θρέμμα της Αριστεράς. Η Φάσα, του συνασπισμού της λεγεώνας.

Οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας που νίκησαν τους Γερμανούς σοσιαλιστές, γνώριζαν, ότι αυτοί οι “κακοί” γερμανοί σοσιαλιστές, είχαν συμμαχήσει, στην αρχή του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, με τους “καλούς” σοβιετικούς σοσιαλιστές και είχαν επιτεθεί συντονισμένα στην Πολωνία, την κατέλαβαν και την μοιράστηκαν στον ποταμό Έλβα. Εκεί έκοψαν, μάλιστα και αναμνηστικά μετάλλια για να παρασημοφορήσουν ο ένας τον άλλον, και να θυμούνται την ρωσογερμανική νίκη!!!

Μετά, ξεκίνησε η “ενδοοικογενειακή” τους βία, λόγω της απληστίας του Χίτλερ και σ’ αυτό το σημείο η Ιστορία μένει… άναυδη και αφήνεται στις υποκειμενικές απόψεις, του κάθε νικητή ξεχωριστά αλλά και του κάθε αριστερού νικημένου, ο οποίος “ξεχνώντας” τους αγώνες των συμμάχων ενάντια στον Χίτλερ και τον Μουσολίνι, αναστρέφει την πραγματικότητα και ονομάζει “φασίστες” αυτούς που νίκησαν τον φασισμό, Αυτό το παραμυθάκι πρέπει να σταματήσει για να υπάρξει Εθνική συμφιλίωση.

Ας μιλήσουμε, όμως, για τον Ιστορικό Υλισμό του Μαρξ. Η έκφραση “υποκειμενικές απόψεις”, για τον εφαρμοσμένο Μαρξισμό, δεν σημαίνει τίποτα απολύτως, διότι ο μαρξισμός είναι Υλισμός, δέχεται δηλαδή την πρωταρχικότητα της Ύλης σε σχέση με το πνεύμα με την φιλοσοφική έννοια των όρων. Αντικειμενικά..! Όχι υποκειμενικά..!

Σαν ύλη, νοείτε η αντικειμενική πραγματικότητα, ενώ πνεύμα, κάθε τι το υπερβατικό. που είναι ανεξάρτητο και πάνω από την ύλη. Αυτή είναι η Θεωρία του Ιστορικού Υλισμού, ο οποίος έτσι δημιούργησε τεράστιο ανθρωπολογικό και ηθικό πρόβλημα στην ανθρωπότητα.

Με λίγα λόγια, η ανθρώπινη υποκειμενικότητα, η οποία εκφράζεται οργανικά εδώ και χιλιάδες χρόνια, κυρίως μέσα από την Τέχνη και τον ιδεαλισμό, για τον Μαρξ, δεν έχει μπιστεμό και δεν πρέπει να υπάρχει. Ο Κόσμος πρέπει να αποπνευματοποιηθεί… με επιστημονικό τρόπο, και να επινοηθεί η …. Πολιτική Ορθότητα.

Πρέπει δηλαδή να θριαμβεύσει η αντικειμενικότητα και έτσι την πατήσαμε όλοι μας, διότι για να επικρατήσει ο Μαρξισμός έπρεπε πρώτα να αποδομήσει τις πνευματικές αξίες και την κλασική μεταφυσική, δηλαδή την θρησκεία το έθνος τον ιδεαλισμό, επεμβαίνοντας Πολιτιστικά, αποδομώντας ότι εμπόδιζε την επέκταση, με κυρίαρχο σύνθημα το No Borbers, γενικώς, αδιαφορώντας για τον πολιτιστικό ακρωτηριασμό.

Έτσι αυτός ο ολοφάνερος επεκτατισμός της Σοβιετικής Ένωσης, θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο με την δημιουργία ενός εργαλείου το οποίο λεγόταν “Πολιτιστικός Μαρξισμός”, που είχε στόχο την αποθέωση του Υλισμού με τον εξευτελισμό κάθε θρησκευτικής και εθνικής ταυτότητας. Και τα κατάφερε…

Κάτι ανάλογο προσπάθησε να κάνει και ο Μαο στην Κίνα, κηρρύσοντας την Πολιτιστική Επανάσταση, η οποία είχε τους ίδιους μαρξιστικούς στόχους δηλαδή την λυσσαλέα αποδόμηση της θρησκείας, του έθνους και γενικώς των παραδόσεων, όπως αυτό που έκανε π.χ. στην Ελλάδα η αριστερά τα τελευταία χρόνια, μόνο που οι Κινέζοι κατάλαβαν, σχετικά νωρίς, την αναπόφευκτη ύπαρξη της ανθρώπινης υποκειμενικότητας, την οποία δημιούργησε η Φύση ή ο Θεός για κάποιον λόγο, και έτσι έσωσαν πολλά “πράγματα” και η Κίνα σήμερα θριαμβεύει λατρεύοντας τους Θεούς και τους Προγόνους της!!

Αντιθέτως η Σοβιετική Ένωση κατέρρευσε, διότι ο Πολιτιστικός Μαρξισμός ήταν λάθος, δηλαδή περιείχε, εξαρχής, την κριτική του και τις αντιφάσεις του, οι οποίες έγιναν η Νέμεσή του. Η Συμφωνία των Πρεσπών, π.χ. περιέχει επίσης τις ίδιες αριστερές αντιφάσεις και γι’ αυτό απέτυχε, με το ΝΑΤΟ όμως να έχει ήδη εισβάλλει στο κράτος των Σκοπίων, επειδή αυτός, ήταν ο μοναδικός στόχος των ΗΠΑ.

Πάντως μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, όπως έχω ξαναγράψει, η Αμερικανική Αριστερά, δηλαδή το φιλοπόλεμο κόμμα των Δημοκρατικών, με το Ίδρυμα Κλίντον και τον κ. Σόρος (κυρίως) σκέφτηκαν ότι ένα τόσο καλό εργαλείο, είναι… κρίμα να πάει χαμένο και έτσι άρχισαν να χρησιμοποιούν τον Πολιτιστικό Μαρξισμό, όχι πλέον για την ουτοπική όπως αποδείχθηκε, παγκοσμιοποίηση του σοσιαλισμού, αλλά για την Παγκοσμιοποίηση της Οικονομίας (της αμερικάνικης φυσικά). Έτσι γεννήθηκε ο Νεομαρξισμός σε Αμερική και Ευρώπη. Δηλαδή, ο αποτυχημένος σοσιαλιστικός διεθνισμός της αποτυχημένης Σοβιετικής Ένωσης, είναι δυστυχώς ο πατέρας της ιδέας της Παγκοσμιοποίησης, διότι μόνο ο Πολιτιστικός Μαρξισμός γνωρίζει και θέλει να γκρεμίζει σύνορα, (No Borders), να αποδομεί έθνοι, θρησκείες, παραδόσεις προκειμένου να οργανώσει την κάθε είδους εισβολή, πολιτική, οικονομική η μεταναστευτική, για την αλλαγή της δομής του κάθε κράτους – στόχου, το οποίο πρόκειται να υποταχθεί και να διαφθαρεί με τον πολιτιστικό του ακρωτηριασμό.

Αυτός ο πολιτιστικός ακρωτηριασμός, ο οποίος επιτυγχάνεται με την ανοχή ή την βοήθεια διεφθαρμένων πολιτικών, δημοσίων υπαλλήλων, δημοσιογράφων, παπάδων, προκαλεί με την σειρά του την Συναισθηματική Αποβλάκωση των ανθρώπων και των Λαών εκείνων, οι οποίοι είχαν και έχουν υποταχθεί στις επιταγές του ξέφρενου και για αυτό θανατηφόρου, μαρξιστικού ΥΛΙΣΜΟΥ. Έτσι κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση.

Ο Φασισμός, δηλαδή η ανυπαρξία Συναισθηματικής Νοημοσύνης, δεν παρατηρείται μόνο κατά την διάρκεια των μικρών και μεγάλων πολέμων του 20ου αιώνα, αλλά τους προκαλεί εκ του μη όντος, σαν αποτέλεσμα της πίστης στον μαρξιστικό υλισμό.

Ο μαθητής και αρνητής του Φρόιντ, Βίλχελμ Ράιχ, ψυχίατρος – ψυχαναλυτής – φιλόσοφος, περιγράφει τον φασισμό, ζώντας τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, σαν μια συναισθηματική διαταραχή.

Έτσι, η ανόητη χρήση του πολιτιστικού μαρξισμού από την Αμερικανική Αριστερά και τα τσιράκια της, προκαλεί σήμερα την κατάρρευση και του δικού μας πολιτισμού, η οποία συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας και δεν είναι μόνο οι πόλεμοι. Η εξωφρενική τουριστική ανάπτυξη, π.χ. με την κατανάλωση τερατωδών ποσοτήτων ενέργειας μόνο για τις μετακινήσεις των τουριστών, έχει ξεπεράσει προ πολλού όλες μαζί τις άλλες οχλούσες και αντιοικολογικές ανθρώπινες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων και των πολέμων, επιταχύνοντας την αυτοκαταστροφή. Αν αυτό δεν οφείλεται στην συναισθηματική μας αποβλάκωση, τότε σε τι οφείλεται; Είναι, λέει, πολλά τα λεφτά… Ε! Και!?

Ένα ακόμα παράδειγμα της απροκάλυπτης παρέμβασης του νεομαρξισμού στις κοινωνίες ξένων χωρών θα βρείτε στο άρθρο μου “Για του Λόγου το Αληθές” στο www.Alithia.gr, όπου κάνω αναφορά στο Memorandum on Advancin of Human Rights of Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Queer and Intersex Persons Around the world (4, Φεβρουαρίου 2021) της κυβέρνησης Μπάιντεν, που αναρτήρθηκε πάνω στον παλαιό Νόμο, Foreing Assistance Act του 1961, και διαθέτει πανίσχυρους μοχλούς πίεσης και εκβιασμού, για να εξαναγκάζει σε συμμόρφωση την εθνική νομοθεσία των άλλων χωρών, παρεμβαίνοντας και παραβιάζοντας την ανεξαρτησία τους. Μέχρι σήμερα, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την παραίτηση του πρωθυπουργού της Ιρλανδίας και την απόπειρα δολοφονίας του Σλοβάκου ομολόγου του. Είναι η παγκόσμια δικτατορία της, δήθεν, Πολιτικής Ορθότητας, με την Woke ατζέντα, η οποία οδηγεί τον Δυτικό Κόσμο σε παρακμή και κατάρρευση.

Ο υπουργός κύριος Σαλμάς π.χ. διαμαρτυρήθηκε στον κύριο Μητσοτάκη διότι τα νομοσχέδια έρχονται έτοιμα από το Μαξίμου στα Υπουργεία για να πάνε μετά στην Βουλή. Εμένα, ένα πουλάκι μου είπε ότι έρχονται έτοιμα από πολύ πιο μακριά… Ελπίζω οι Γάλλοι να αντισταθούν και να μην την πατήσουν, όπως εμείς οι Έλληνες, ντροπή μας. Η Δημοκρατία εξευτελίζεται και η Ευρώπη κινδυνεύει.

Στην Γαλλία η Λεπέν με 10,1 εκατ. ψήφους βγάζει 88 βουλευτές. Το Μέτωπο της Αριστεράς με 7,4 εκατ.ψήφους βγάζει 146 βουλευτές, και ο Μακρόν με 6,5 εκατ. ψήφους βγάζει 148… και έτσι “οι έσχατοι”, πρώτευσαν, επειδή η Black Rock θέλει να νικήσει τον Πούτιν. Αυτός είναι ο φασισμός.

Μια αντιφατική και αδιόρθωτη ομάδα αριστερών υλιστών, συνασπίστηκε στην Γαλλία, αναγκαστικά, για να αλλοιώσει την βούληση του Λαού, διότι, μια Δεξιά κυβερνητική πλειοψηφία σε Ευρώπη και ΗΠΑ, θα χαλούσε τα σχέδια της Αμερικανικής Αριστεράς με δεσμούς με το βαθύ κράτος και την πολεμική βιομηχανία, η οποία ετοιμάζει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, βήμα – βήμα. Τον έχει ήδη αρχίσει. Αυτός είναι ο φασισμός.

Ο Τραμπ, αντιθέτως, απειλεί να σταματήσει τους πολέμους, το έχει ξανακάνει και θα το κάνει!

Μην αφήνετε λοιπόν να σας ταΐζουν κουτόχορτο, αυτοί που με λόγια και έργα οργάνωσαν την δολοφονία του και τώρα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, όπως ο Μπάιντεν, ο Μητσοτάκης, ο Μακρόν, ο Σόλτς και όσοι υποστηρίζουν την Monsanto, την Cargill, Dupont, την J. P. Morgan, την Black Rock οι οποίες έχουν καταπατήσει όλη την Ουκρανία και ζητούν από εμάς, τα θύματα του ΝΑΤΟ, να εξοπλιστούμε, μέχρι τα δόντια και να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα του. Την δική του τρύπα. Είναι φασίστες, νεομαρξιστές και κινδυνεύει να ξανακαεί απ’ αυτούς όλος ο πλανήτης. Μην τους αφήνετε να σας κατηγορούν για Φασισμό.

Έχουν αναστρέψει την πραγματικότητα. Ο Φασισμός είναι γέννημα θρέμμα της Αριστεράς.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube