REAL TIME |

Εθνική Άμυνα , Τουρκία 16 Σεπτεμβρίου 2024

Προκλητική επίθεση Ομέρ Τσελίκ στον Ν. Δένδια

Προκλητική επίθεση Ομέρ Τσελίκ στον Ν. Δένδια

Στο στόχαστρο του Ομέρ Τσελίκ βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, με αφορμή δηλώσεις του Ελληνα υπουργού κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Καστελόριζο.

Ο εκπρόσωπος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, Ομέρ Τσελίκ, αναφέρει ότι «η πόρτα του διαλόγου άνοιξε κατά τη συνάντηση του προέδρου μας με τον Μητσοτάκη. Ενώ επιδιώκεται αυτή η προσέγγιση, ακραία στοιχεία στην Ελλάδα κάνουν ό,τι μπορούν για να σαμποτάρουν αυτόν τον διάλογο. Ο προβοκάτορας Δένδιας, έκανε δηλώσεις που ξεπέρασαν τα όρια. Πήγε στο Καστελόριζο και έκανε δηλώσεις εξηγώντας πώς θα επεκτείνουν τον εξοπλισμό στην Ανατολική Μεσόγειο και στοχοποίησε την Τουρκία».

«Τα λόγια του δεν μπορούν να φτάσουν ως εμάς χωρίς να πνιγούν στο Αιγαίο. Αυτή η δήλωση του Δένδια είναι μια δήλωση που δεν θέλει τον διάλογο. Το λόμπι του χάους θέλει να υπονομεύσει τις προσπάθειες για διάλογο. Αυτό είναι ακριβώς το αντίθετο από τη δήλωση Μητσοτάκη «να συνεχίσουμε τον διάλογο. Λέει κάτι στον δικό του πρωθυπουργό μέσω της Tουρκίας. Αυτό είναι πρόβλημα της ελληνικής κυβέρνησης» κατέληξε ο Τσελίκ.

ΠΗΓΗ: Ναυτεμπορική

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube