Μυστικές υπηρεσίες για μπίζνες

Μυστικές υπηρεσίες για μπίζνες

Υπάρχουν μυστικές υπηρεσίες στην Ελλάδα; Διαθέτει κατασκόπους η χώρα ή μήπως τελικά όλος αυτός ο μηχανισμός που λέγεται ΕΥΠ, αξιοποιείται μόνο για «δουλειές» εντός της χώρας, όπως πρόσφατα διαπιστώσαμε με την υπόθεση των υποκλοπών;

Όλα αυτά συζητάμε με τον Κώστα Πικραμένο που γνωρίζει άριστα τα θέματα των μυστικών υπηρεσιών. Μαζί με αυτά και τα εθνικά θέματα και ειδικότερα τα ελληνοτουρκικά. Ο κ.Πικραμένος μιλά με πολύ σκληρή γλώσσα για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και δεν φοβάται να πει αλήθειες που πονάνε. Πρέπει όμως κάποια στιγμή κάποιο να τις πουν κι εμείς να τις ακούσουμε και να σκεφθούμε.

Ο Κώστας Πικραμένος, διευθυντής Ερευνών της CP Consulting, εμπειρογνώμονας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για θέματα Τουρκίας/Υπηρεσιών Πληροφοριών και Πολιτικού Ισλάμ αναφέρεται στην νέα φιλόδοξη πρωτοβουλία του http://www.spystories.gr To πρώτο σε Ελλάδα και Κύπρο εξειδικευμένο site για τις Μυστικές Υπηρεσίες με καθημερινή ροή ειδήσεων από τις 5 Ηπείρους, με αναλύσεις, βίντεο και βιβλιοπροτάσεις για ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην παγκόσμια spy βιβλιογραφία.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube