ΗΠΑ 13 Σεπτεμβρίου 2024

ΗΠΑ: Προβάδισμα πέντε μονάδων της Χάρις έναντι του Τραμπ σε δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos

ΗΠΑ: Προβάδισμα πέντε μονάδων της Χάρις έναντι του Τραμπ σε δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos

Τα κέρδη της τηλεμαχίας

Συγκεκριμένα, σε δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos, η Κάμαλα προηγείται με ποσοστό 47% έναντι 42%, μετά το ντιμπέιτ, στο οποίο οι ψηφοφόροι θεωρούν ότι κέρδισε η αντιπρόεδρος.

Η διήμερη δημοσκόπηση ολοκληρώθηκε σήμερα και δείχνει ότι η Χάρις προηγείται με πέντε μονάδες του Τραμπ στους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους. Στην προηγούμενη δημοσκόπηση (21-28 Αυγούστου) η διαφορά τους ήταν τέσσερις μονάδες υπέρ της Χάρις.

Η Χάρις κέρδισε την τηλεμαχία

Μεταξύ των ψηφοφόρων που είπαν ότι άκουσαν έστω και κάτι από την τηλεμαχία της Τρίτης, το 53% είπε ότι κέρδισε η Χάρις και το 24% έκρινε νικητή τον Τραμπ. Στην ερώτηση ποιος από τους δύο κόμπιαζε και δεν έδειχνε οξύνους, το 52% απάντησε ο Τραμπ και το 21% η Χάρις.

Η Χάρις έφερε σε θέση άμυνας τον Τραμπ στη μεταξύ τους τηλεμαχία, εξαπολύοντας επιθέσεις για το κατά πόσο είναι ικανός για το αξίωμα του προέδρου και αναφέροντας τα μυριάδες νομικά προβλήματά του.

Η δημοσκόπηση διεξήχθη σε δείγμα 1.690 ενηλίκων σε όλες τις ΗΠΑ, εκ των οποίων οι 1.405 ήταν εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι. Το περιθώριο λάθους ανέρχεται στις 3 μονάδες για τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, liberal.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube