ΗΠΑ 12 Σεπτεμβρίου 2024

Εκλογές ΗΠΑ: Η Τέιλορ Σουίφτ “φουσκώνει τα πανιά” της Χάρις

Εκλογές ΗΠΑ: Η Τέιλορ Σουίφτ “φουσκώνει τα πανιά” της Χάρις

Πάνω από 337.000 άτομα θέλησαν να εγγραφούν για να ψηφίσουν μετά τη στήριξη της Σουίφτ στην Χάρις

Η Αμερικανίδα σταρ της ποπ μουσικής, ανακοίνωσε μέσω Instagram την Τρίτη, μετά το debate ανάμεσα στην Κάμαλα Χάρις και τον Ντόναλντ Τραμπ, πως θα ψηφίσει τη Δημοκρατική υποψήφια για την προεδρία στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, διότι «αγωνίζεται για υποθέσεις και δικαιώματα που πιστεύω».

Η Διοίκηση Γενικών Υπηρεσιών, η οποία επιβλέπει τον ιστότοπο, επιβεβαίωσε στο NBC News ότι μέχρι τις 14:00 τοπική ώρα την Τετάρτη, 337.826 άτομα είχαν επισκεφθεί την προσαρμοσμένη διεύθυνση URL που δημοσίευσε η Σουίφτ στο Instagram όταν ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει τον Χάρις.

Η προσαρμοσμένη διεύθυνση URL κατευθύνει τους ανθρώπους στο vote.gov, έναν ιστότοπο που βοηθά τους επισκέπτες να εγγραφούν για να ψηφίσουν στις πολιτείες τους. Ο ιστότοπος αναλύει επίσης τα δικαιώματα ψήφου των Αμερικανών, εξηγεί τις εκλογικές διαδικασίες και παρέχει έναν οδικό χάρτη για συχνές ερωτήσεις.

Η ανάρτηση της Σουίφτ την Τρίτη, η οποία συγκέντρωσε περισσότερα από 10 εκατομμύρια likes, προέτρεψε τους ψηφοφόρους να κάνουν τη δική τους έρευνα και να θυμηθούν να εγγραφούν.

«Έκανα την έρευνά μου και έκανα την επιλογή μου», είπε. «Η έρευνά είναι δική σας όπως και η επιλογή είναι δική σας. Θέλω επίσης να πω, ειδικά σε όσους ψηφίζουν για πρώτη φορά: Να θυμάστε ότι για να ψηφίσετε, πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι! Επίσης, θεωρώ ότι είναι πολύ πιο εύκολο να ψηφίσετε νωρίς και θα δείτε στο link πού μπορείτε να εγγραφείτε και θα βρείτε ημερομηνίες πρόωρης ψηφοφορίας και πληροφορίες στην ιστορία μου».

Τα αποτελέσματα από τις εγγραφές που έγιναν μέσα σε λίγες μόνο ώρες αποτυπώνουν την επιρροή της Σουίφτ.

Πηγή: liberal.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube