Τουρκία 10 Σεπτεμβρίου 2024

Εικόνες… Βόλου στη Σμύρνη με νεκρά ψάρια

Εικόνες… Βόλου στη Σμύρνη με νεκρά ψάρια

Ανησυχία προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από τη Σμύρνη, όπου νεκρά ψάρια έχουν επίσης ξεβραστεί στις ακτές, προκαλώντας σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα.

Μετά το λιμάνι του Βόλου παρόμοια κατάσταση επικρατεί από τα τέλη Αυγούστου και στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην παραλία της περιοχής Μπαϊρακλί στη Σμύρνη. Εκατοντάδες νεκρά ψάρια, κυρίως τσιπούρες και λαβράκια, έχουν ξεβραστεί στην ξηρά. Οι κάτοικοι της περιοχής ανησυχούν για την επιδείνωση της ποιότητας του αέρα λόγω της έντονης μυρωδιάς και της αύξησης των μύγων, που έχουν προκληθεί από την ρύπανση.

Όπως αναφέρει η Yeni Safak, πολλά νεκρά ψάρια ξεβράστηκανστον Κόλπο της Σμύρνης λόγω των επιπτώσεων της ρύπανσης. Στον κόλπο της Σμύρνης το χρώμα του νερού της θάλασσας έγινε πράσινο και καφέ.  Νεκρά ψάρια παρατηρήθηκε ότι ξεβράστηκαν στην ακτή της περιοχής Aksoy της συνοικίας Karşıyaka. Μεγάλος αριθμός νεκρών ψαριών επέπλεε στην επιφάνεια της θάλασσας και ξεβράστηκε στην παραλία.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube