Video , Κοινωνία , Κύπρος 13 Σεπτεμβρίου 2024

Αντιδράσεις στη Λευκωσία για πινακίδα στην οποία αναγράφεται: «Μπαμπάς, μαμά, παιδί, οικογένεια, Φυσιολογικά Πράγματα»

Αντιδράσεις στη Λευκωσία για πινακίδα στην οποία αναγράφεται: «Μπαμπάς, μαμά, παιδί, οικογένεια, Φυσιολογικά Πράγματα»

Έντονες αντιδράσεις προκύπτουν για την πινακίδα που είναι αναρτημένη στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και στην οποία αναγράφεται: «Μπαμπάς, μαμά, παιδί, οικογένεια, Φυσιολογικά Πράγματα».

Για την πινακίδα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ η αντιπρόεδρος του Volt Cyprus, Ανδρομάχη Σοφοκλέους, η οποία εξάλλου σχολίασε την πινακίδα και με βίντεο που ανάρτησε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κυρία Σοφοκλέους, τόνισε ότι η συγκεκριμένη πινακίδα είναι ξεκάθαρο ότι αποσκοπεί στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ωστόσο μέσα από αυτή την προσπάθεια των ατόμων που είχαν την πρωτοβουλία για να την αναρτήσουν, στοχοποιούνται και άλλες ομάδες πληθυσμού.

«Στιγματίζουν άλλους πολίτες, όπως για παράδειγμα άτομα που εντάσσονται σε μονογονεϊκές οικογένειες, ορφανά μωρά κ.α».

Παράλληλα η Ανδρομάχη Σοφοκλέους έθιξε το ζήτημα της ανάρτησης διαφημίσεων, για τις οποίες υπέδειξε ότι πρέπει να υπάρχει διαφάνεια με ξεκάθαρο τρόπο για το ποια οντότητα πλήρωσε για τη σχετική διαφήμιση.

Δείτε το βίντεο:  

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube