The News International: Αυστηρά μέτρα κατά Πακιστανών στα ΗΑΕ! Ποινές κάθειρξης 15 ετών και μπλοκάρισμα βίζας για διασπορά προπαγάνδας

The News International: Αυστηρά μέτρα κατά Πακιστανών στα ΗΑΕ! Ποινές κάθειρξης 15 ετών και μπλοκάρισμα βίζας για διασπορά προπαγάνδας

Προειδοποιήσεις εσε Πακιστιανούς από τον γενικό πρόξενο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο Καράτσι Bakheet Ateeq al-Remeithi. Περίπου 1,8 εκατομμύρια Πακιστανοί μένουν στη χώρα

Ο γενικός πρόξενος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο Καράτσι, Bakheet Ateeq al-Remeithi, ζήτησε από τους Πακιστανούς στα ΗΑΕ να αποφύγουν τη διάδοση αρνητικής προπαγάνδας εναντίον της χώρας τους, των θεσμών ή των πολιτικών της.

Ο Γενικός Πρόξενος των ΗΑΕ είπε ότι η αρνητική προπαγάνδα κατά του Πακιστάν από Πακιστανούς που ζουν ή επισκέπτονται τα ΗΑΕ παρατηρήθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για τα οποία πολλοί συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 14 έως 15 ετών. Περισσότεροι από πέντε Πακιστανοί καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη ενώ οι περισσότεροι απελάθηκαν, είπε.

Ο γενικός πρόξενος των ΗΑΕ προειδοποίησε ότι τέτοιοι Πακιστανοί δεν θα λάβουν βίζα για τις χώρες του Κόλπου, συμπεριλαμβανομένων των ΗΑΕ, και δεν θα μπορούν να πάνε εκεί. «Θα πρέπει να αποφεύγουν να μοιράζονται ή να προωθούν οποιοδήποτε τέτοιο θέμα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης», είπε, προσθέτοντας ότι «θα ληφθούν αυστηρά μέτρα εναντίον τους σύμφωνα με το νόμο εάν το κάνουν».

Ο Bakheet Ateeq al-Remeithi είπε ότι πολίτες περίπου 200 χωρών με διαφορετικές θρησκείες και εθνικότητες ζουν ειρηνικά στα ΗΑΕ. Ο αριθμός των Πακιστανών στα ΗΑΕ έχει ξεπεράσει το 1,8 εκατομμύρια, είπε. Ο Γενικός Πρόξενος των ΗΑΕ απηύθυνε έκκληση στους Πακιστανούς να μην φέρουν τις πολιτικές τους διαφορές στο Ντουμπάι. Είπε ότι πολίτες που εμπλέκονται σε τέτοια προπαγάνδα στο Πακιστάν ανακρίνονται για να λάβουν βίζα στα Εμιράτα.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο Bakheet Ateeq είπε ότι δεν υπάρχει περιορισμός σχετικά με τις βίζες των ΗΑΕ. «Δεν δίνονται μόνο βίζα σε Πακιστανούς, αλλά όλες οι πιθανές διευκολύνσεις παρέχονται στο Προξενείο», είπε σε αυτόν τον ανταποκριτή. Είπε ότι οι κανόνες για τις βίζες των ΗΑΕ έχουν γίνει αυστηρότεροι.

Ζήτησε από τους Πακιστανούς να επισκεφθούν τις βόρειες περιοχές της χώρας τους ή άλλα τουριστικά μέρη πριν πάνε στο Ντουμπάι.

ΠΗΓΗ: The News International

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube