Video , Ιράν , Ισραήλ 5 Αυγούστου 2024

Σίσσυ Αλιγιζάκη: Αιφνιδιαστική απάντηση στο Ισραήλ

Σίσσυ Αλιγιζάκη: Αιφνιδιαστική απάντηση στο Ισραήλ

Σίσσυ Αλιγιζάκη: Το Ιράν ετοιμάζει οδυνηρό χτύπημα στο Ισραήλ. Η απάντηση θα είναι αιφνιδιαστική απάντηση.

Η εκ βάθους ανάλυση των δεδομένων που δημιουργούν τρόμο για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το Ιράν, όπως τον Απρίλιο, έτσι και τώρα, θα επιτεθεί μεν στο Ισραήλ αιφνιδιαστικά και στοχευμένα, ζυγίζοντας όμως, την απόφασή του, ώστε να μην έρθει απέναντι από τις ΗΠΑ, αλλά ταυτόχρονα να αποδομήσει την ισχύ που επέδειξε το Ισραήλ, σχολιάζει στα αναλυτικά γεγονότα του star η διεθνολόγος Ασπασία Αλιγιζάκη.

Ωστόσο όμως, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή περιπλέκεται όλο και πιο πολύ, με την προσπάθεια του Ισραήλ να κάνει επίδειξη της Ισχύος του, όχι μόνο να εκπληρώσει την υπόσχεσή του για αποκεφαλισμό της ηγεσίας της ΧΑΜΑΣ, τώρα εμπλέκει άμεσα και το Ιράν, γιατί το χτύπημα κατά του Χανίγιε, έγινε μέσα στην καρδιά του Ιράν, την Τεχεράνη σε μια χρονική συγκυρία με έντονο συμβολισμό, την ορκωμοσία του νέου προέδρου.

Αυτό σημαίνει για την έξωθεν εικόνα του Ιράν, ότι η εθνική του ασφάλεια, άρα και η εθνική του κυριαρχία έχει “τρύπες”. Οπότε αυτό δεν μπορεί να είναι χωρίς αντίποινα από την πλευρά του Ιράν.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube