Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις έκανε την έκπληξη στο συνέδριο των Δημοκρατικών, όταν ανέβηκε για λίγο στη σκηνή το βράδυ της Δευτέρας, βγαίνοντας με το «Freedom» της Beyoncé, εκφωνώντας μια σύντομη ομιλία.

Το πλήθος ξέσπασε σε επευφημίες κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, καθώς η Χάρις δήλωσε ότι θα είναι μια «σπουδαία εβδομάδα». Στη συνέχεια απέτισε φόρο τιμής στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

«Είμαστε αιώνια ευγνώμονες» στον Τζο Μπάιντεν, τον «απίστευτο» πρόεδρο των ΗΠΑ, δήλωσε χθες Δευτέρα το βράδυ η Κάμαλα Χάρις, που επευφημήθηκε ηχηρά από το πλήθος, πριν την ομιλία του Αμερικανού προέδρου, με την οποία θα παραδώσει τη σκυτάλη και τυπικά στην αντιπρόεδρό του ενόψει των προεδρικών εκλογών.

«Τζο, σε ευχαριστώ για την ιστορική σου ηγεσία, για τις υπηρεσίες που προσέφερες μια ζωή στο έθνος μας και για όλα όσα θα συνεχίσεις να κάνεις. Σου είμαστε για πάντα ευγνώμονες».

«Μαχόμαστε για ιδεώδη πολύτιμα για εμάς. Και δεν ξεχνάμε ποτέ: όταν μαχόμαστε, κερδίζουμε!», πρόσθεσε η αντιπρόεδρος Χάρις, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP, Reuters, Politico