Φτιάξτε ρομποτικά συστήματα

Φτιάξτε ρομποτικά συστήματα

Κωνσταντίνος Γρίβας: Σκοτεινή στρατηγική για ακρωτηριασμό της Ελλάδας! Οι εξοπλισμοί πρέπει να εξυπηρετούν σχέδιο υλοποίησης γεωγραφικής ισχύος σε Αιγαίο και Κύπρο. Είμαστε εγκλωβισμένοι στη λογική των λίγων πανάκριβων οπλικών συστημάτων. Πετάμε τη μπάλα στην κερκίδα με το θέμα της νόμιμης επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ. Έχουμε γεωπολιτικά κριτήρια χαμηλού επιπέδου. Λειτουργούμε σαν πελάτες. Αυτή είναι μπακαλίστικη λογική. Φτιάξτε ρομποτικά συστήματα για να μην περνάει ούτε κουνούπι στο Αιγαίο.

Το τρικ των κυβερνήσεων και ειδικά της σημερινής που τα έχει κάνει μαντάρα και στους εξοπλισμούς είναι γνωστό. Σε όσους ασκούν κριτική στις εξόφθαλμα λανθασμένες επιλογές ,απαντούν με το ερώτημα «κι εσείς τι προτείνετε»; Η απάντηση έχει δοθεί εδώ και πάρα ,πάρα πολλά χρόνια ,όχι από δημοσιογράφους αλλά από ειδικούς! Ένας απ΄ αυτούς είναι ο Κώστας Γρίβας, σήμερα καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων!

Από τη δεκαετία του 90 καταθέτει την ολοκληρωμένη πρόταση του για τον αποτελεσματικό και σίγουρα πιο οικονομικό εξοπλισμό της χώρας.
Μιλώντας στο miltaire channel εξηγεί τι θα μπορούσε να είχε κάνει η Ελλάδα, τι μπορεί να πράξει τώρα και αποδομεί πλήρως επιλογές όπως αυτή του F-35.

Απαντά στο ερώτημα αν οι ελληνικές κυβερνήσεις είχαν ως προτεραιότητα τον εξοπλισμό της χώρας με κυρίαρχο κριτήριο τις εθνικές ανάγκες ή αν παίρνουν αποφάσεις με βάση τα νατοϊκά θέλω και εντολές.

Όλα αυτά βεβαίως απαιτούν πρώτα απ΄ όλα στρατηγική και το ερώτημα είναι αν η Ελλάδα διαθέτει.Όπως λέει ο καθηγητής Γρίβας αυτό που προκύπτει είναι ότι η μοναδική στρατηγική που έχουμε είναι ο εθνικός μας ακρωτηριασμός προς όφελος της Τουρκίας.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube