Φανούλα Αργυρού: Ε, δεν υπάρχει ούτε τσίπα ντροπής ούτε φύλλο συκής…

Φανούλα Αργυρού: Ε, δεν υπάρχει ούτε τσίπα ντροπής ούτε φύλλο συκής…

Τους έδωσαν 3 ημερομηνίες και οι ίδιοι διάλεξαν την 13η Αυγούστου!!!!

αταρχήν το κωμικο-τραγικότατο: οι λεγόμενοι «δύο ηγέτες» δεν μπορούν να συμφωνήσουν κατά πόσο να συναντηθούν, πότε και που δίχως παρεξηγήσεις. Και ερωτάται και ο πιο άσχετος και αδιάβαστος, πώς στην οργή του Θεού θα λειτουργήσει οποιαδήποτε δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με αμοιβαία αποδοχή σε τόσα τρομερά μεγάλα θέματα όπως ας πούμε στην οικονομία, στην άμυνα και εξωτερικές υποθέσεις, κ.α., να μην αναφερθούμε και στις προβαλλόμενες απειλές από ισλαμική τρομοκρατία;

Πάρτέ το επιτέλους απόφαση και σταματήστε να πιπιλάτε την καραμέλα της ΔΔΟ, αυτή δεν είναι τίποτε άλλο από άπιαστο βρετανο-τουρκικό τρελό όνειρο! Δεν σας φτάνουν τα 50 χαμένα χρόνια;

Επανέρχομαι όμως στο προηγούμενο μου παραπολιτικό στη «Σημερινή» 5.8.24 «Μα δεν υπάρχει ούτε τσίπα ντροπής πλέον Νίκο Χριστοδουλίδη;»

Αλλά βέβαια, ποιο νοιάζει στο κυπριακό τσίρκο. Άστε που όπως φαίνεται δεν υπήρξε καν πρόσκληση αλλά μια βολιδοσκόπηση, αλλά ο Πρόεδρος της μακαρίας νήσου σαν μικρό αππωμένο μωρό έτρεξε να αποδεχθεί πρώτος, να χουμίζεται πως είναι δικό του κατόρθωμα. Και μετά να τρέχει ο εκπρόσωπός του να διευκρινίζει το ατόπημά του…

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο ΓΓ, τα ΗΕ, ζήτησαν να υπάρξει αυτή η συνάντηση…Αυτή η προσπάθεια – πιο συγκεκριμένα για τη συνάντηση της 13ης Αυγούστου – είναι σε συνεργασία με την Ελληνική Κυβέρνηση, με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών που εργαζόμαστε εδώ και καιρό…»

https://www.philenews.com/politiki/article/1496763/proedros-i-arnisi-tatar-sinista-apaxiosi-pros-gkouteres-ke-tourkokiprious/

Χάλια μαύρα κατάμαυρα…

Και το τελευταίο και χειρότερο δυστυχώς, για κλάματα και κλάματα. Ακούστε διευκρίνηση και ομολογία του Κυβερνητικού Εκπροσώπου!

«Έγινε βολιδοσκόπηση και φθάσαμε στο σημείο όπου υπήρχαν τρεις ημέρες στο τραπέζι. Εμείς διαλέξαμε την 13η Αυγούστου καθώς φαινόταν σε μας η πιο κατάλληλη ημέρα».

“There was a sounding out and we reached a stage where there were three days on the table. We chose August 13 as it seemed to us to be the most suitable day,” he said.

https://cyprus-mail.com/2024/08/05/government-clarifies-status-of-unsg-invite/

Και εμείς οι αφελείς είχαμε την εντύπωση ότι ήταν…άλλοι που επέλεξαν την 13η Αυγούστου. Καταρχήν ήταν «άλλοι», αλλά τους την προσέφεραν με άλλες δύο και τα θύματα επέλεξαν ως την καλύτερη την 13η Αυγούστου!!!

Ε, όντως δεν υπάρχει, ούτε τσίπα ντροπής ούτε φύλλο συκής…

ΠΗΓΗ: Σημερινή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube