Σάββας Καλεντερίδης: Το βρώμικο σχέδιο της προδοσίας της Κύπρου!

Σάββας Καλεντερίδης: Το βρώμικο σχέδιο της προδοσίας της Κύπρου!

Σάββας Καλεντερίδης: O Παπανδρέου έστειλε τη Μεραρχία στην Κύπρο και η Χούντα την απέσυρε! Στόχος της εγκαθίδρυσης της Χούντας από τον αγγλοσαξωνικό παράγοντα ήταν η Κύπρος, όχι η κομμουνιστική απειλή. H Ελλάδα ψηφίζει στον ΟΑΣΕ Τούρκο, ο οποίος επιθυμεί την κατάληψη όλης της Κύπρου.

«Είμαστε 50 χρόνια άπραγοι και περιμένουμε τον Γ.Γ. του ΟΗΕ να λύσει το Κυπριακό» σημείωσε ο Σάββας Καλεντερίδης χαρακτηρίζοντας ως «πολιτική αφέλεια» την πεποίθηση ότι οι Τούρκοι θα υποχωρήσουν στο Κυπριακό.

Η γεωπολιτική αξία της Κύπρου είναι ανεκτίμητη όπως τόνισε ο κ. Καλεντερίδης και ανέλυσε τα γεγονότα που προηγήθηκαν του πραξικοπήματος .

«Έφεραν τη χούντα το 1967 για να πετύχουν το σχέδιο διαμελισμού της Κύπρου» ανέφερε λέγοντας ότι ο Ιωαννίδης πίστευε ότι θα πάρει την Κύπρο και την Β Ήπειρο με την βοήθεια των Αμερικανών με τη συμφωνία «να βγάλουν τον παπά ( Μακάριος ) απ τη μέση.

Το πραξικόπημα ήταν έμπνευση του Αγγλοσαξονικού παράγοντα σύμφωνα με την έρευνα του κ Καλεντερίδη που υπογράμμισε ότι «οι μεγάλες δυνάμεις δεν θέλουν καθαρές λύσεις στην Κύπρο για να διατηρήσουν τις βάσεις στο νησί».

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube