REAL TIME |

O γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ και εμείς…

O γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ και εμείς…

Ανεξάρτητα από την καταδίκη του Αμερικανού γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ από δικαστήριο στις ΗΠΑ και σεβόμενοι την απόφαση του Δικαστηρίου, εντούτοις  εμείς ως Έλληνες ειδικά της Κυπριακής Δημοκρατίας και στην Ελλάδα,  θα έπρεπε να είμαστε συγκρατημένοι και  να μην διαγράφουμε την μοναδική διαχρονική έμπρακτη προσφορά συμπαράστασης, αυτού του μοναδικού ανθρώπου στις ΗΠΑ,  για τα δίκαια της ημικατεχόμενης μας πατρίδας από την κατοχική Τουρκία.

Οι πρώτοι που χαίρονται και πανηγυρίζουν σίγουρα για την καταδίκη του,  δεν είναι άλλοι από τους Τούρκους κατακτητές μας που τον πολέμησαν όσο κανείς…

Γράφω αυτές τις δύο γραμμές βάση της συνείδησής μου. Και προσθέτω ότι κατά την άποψή μου, ήταν βεβιασμένη η απόφαση του Δήμου Πάφου να ανακαλέσει την απόφαση του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου 22.12.2022 για απονομή του τίτλου του Επίτιμου δημότη και του Χρυσού Κλειδιού της Πόλης της Πάφου.

Παρόλο ότι συμφωνώ ότι πρέπει έμπρακτα να συμβάλλουμε στη δημιουργία κουλτούρας εναντίον της διαφθοράς και της διαπλοκής για να «ενισχύονται οι θεσμοί της κοινωνίας και της χώρας μας» παράλληλα πιστεύω πρέπει να εκτιμούμε τέτοιες βοήθειες από ξένους. Λίγη εκστρατεία δεν βλάπτει.  

Θα κάνει έφεση ο Μενέντεζ, αλλά αυτό θα πάρει βέβαια πολύ χρόνο με αβέβαιη την απόφασή του δικαστηρίου…

https://www.sigmalive.com/news/local/1239369/ds-pafou-anakalei-ton-titlo-epitimou-dimoti-apo-menentez-meta-tin-katadiki

 

ΠΗΓΗ: ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube