Έπεισε τους Κυπρίους να τον στείλουν να τους εκπροσωπήσει στις Βρυξέλλες και τώρα πετυχαίνει να τραβήξει και την προσοχή του Έλον Μασκ. Ο λόγος για τον youtuber Φειδία, ο οποίος έχει παραδεχθεί πως δεν γνωρίζει πολλά για πολιτική, αλλά έχει αποφασίσει να ταράξει τα νερά του Ευρωκοινοβουλίου.

Το βίντεο του Φειδία και το retweet

Η πιο σημαντική πολιτική απόφαση αυτή τη στιγμή στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το εάν η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα παραμείνει στην προεδρία της Κομισιόν, επισημαίνει σε βίντεο, που ανήρτησε στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter). Και πώς θα αποφασίσει λοιπόν ο 24χρονος Ευρωβουλευτής για κάτι τόσο σημαντικό; Θα αφήσει τους ακολούθους του, να αποφασίσουν για εκείνον.

Δημιούργησε μία δημοσκόπηση και περιμένει την απάντηση.

«Μέσα από εμένα τώρα έχετε φωνή στην Ευρωπαϊκή Ένωση», τονίζει.

Και ο Έλον Μασκ μέσα από ένα retweet της ανάρτησής του, συμφωνεί. «Ο Φειδίας έχει δίκαιο. Σούπερ σημαντική απόφαση», έγραψε. Και έχουμε μία ελαφρά υποψία, ότι θα ήθελε η απάντηση που θα δει να είναι «against her».

Η αγκαλιά

Να θυμίσουμε ότι τον Οκτώβριο του 2022 ο Φειδίας έβαλε στόχο ζωής να αγκαλιάσει τον Έλον Μασκ, αφού πρώτα είχε αγκαλιάσει άλλες 99 διασημότητες.

Βρέθηκε τελικά να περιμένει έξω από τα κεντρικά γραφεία του Twitter επί… 3 μήνες.  Τελικά στις 21 Ιανουαρίου 2023 ο Μασκ δέχθηκε να τον συναντήσει και τον άφησε να τον αγκαλιάσει.

Ναυτεμπορική