Πολιτισμός 4 Ιουλίου 2024

Νέο διοικητικό συμβούλιο στην Ένωση Ποντίων Μελισσίων! Νέα πρόεδρος η Αντιγόνη Ιωαννίδου

Νέο διοικητικό συμβούλιο στην Ένωση Ποντίων Μελισσίων! Νέα πρόεδρος η Αντιγόνη Ιωαννίδου

Δείτε ποιοι απαρτίζουν τη σύνθεση της διοίκησης του ποντιακού συλλόγου των Βορείων Προαστίων.

Νέο διοικητικό συμβούλιο εκλέχθη στην Ένωση Ποντίων Μελισσίων, μετά τις εκλογές της 23ης Ιουνίου 2024. Πρόεδρος αναδείχτηκε η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Αντιγόνη Ιωαννίδου, η οποία επιστρέφει μετά από χρόνια στη διοίκηση του ποντιακού συλλόγου των Βορείων Προαστίων και διαδέχεται τον Κωνσταντίνο Τομπουλίδη στον προεδρικό θώκο. Α’ Αντιπρόεδρος εξελέγη η Θεοδώρα Ιωαννίδου-Καρακουσόγλου με Β’ Αντιπρόεδρο τον Βάκη Κοτρίδη και Γραμματέας η Ελένη Σιδηροπούλου με Έφορο τη Μαρία Σταυρακίδου, Ταμία τον Ιωσήφ Μωυσιάδη και μέλη τους Κώστα Αποστολίδη, Βασίλη Θεοδωρίδη, Μαρία Ζουρνατζίδου και Μαρία Σιδηροπούλου.

Το βιογραφικό της προέδρου

Η Αντιγόνη Ιωαννίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει στα Μελίσσια Αττικής. Εργάστηκε για δέκα χρόνια ως δασκάλα, αρχικά στα Εκπαιδευτήρια Δούκα και έπειτα στη δημόσια εκπαίδευση. Είναι επίσης, απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου και έχει σπουδάσει μονωδία στο Ελληνικό Ωδείο. Σήμερα είναι επιχειρηματίας. Παράλληλα, όμως δραστηριοποιείται σε πολλούς χώρους πολιτικού χαρακτήρα.

Έχει συγγράψει το βιβλίο «Δημιουργική μαγειρική για παιδιά και νέους», το οποίο κυκλοφόρησε το 2003 από τις Εκδόσεις «Κέδρος». Όπως αναφέρει και στο βιογραφικό της, γαστρονομία ήταν γι’ αυτήν από παιδί ένα πεδίο στο οποίο έβρισκαν έκφραση οι δημιουργικές της ανησυχίες, ο ψυχισμός και το μεράκι της. Εκτός από βιβλία γαστρονομίας γράφει, και μάλιστα αποτελούν το κύριο όγκο του έργου της, παραμύθια, βιβλία για παιδιά, θεατρικά έργα, λιμπρέτα και ποίηση.

“Είμαστε πολλά περισσότερα από τους χορούς μας”

Ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για το νέο ΔΣ του ποντιακού συλλόγου των Μελισσίων έκανε η αντιπρόεδρος, Θεοδώρα Ιωαννίδου-Καρακουσόγλου, η οποία είναι αδελφή της προέδρου, Αντιγόνης Ιωαννίδου. “Μπορεί η αγάπη για τον ποντιακό σύλλογο της περιοχής που γεννήθηκες και μεγάλωσες (αρκετά) να αναιρέσει δυσκολίες, οικογενειακές υποχρεώσεις και απειρία στο θέμα και να βρεθείς αντιπρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΕΛΙΣΙΩΝ; Μπορεί. Ειδικά όταν πρόεδρος είναι η έμπειρη αδελφή σου Αντιγόνη και συνεργάτες ικανά και καλοπροαίρετα άτομα. Εύχομαι να βοηθήσουμε τον ιστορικό μας σύλλογο και να δώσουμε στίγμα ότι οι Πόντιοι είμαστε πολύ περισσότερα από τους χορούς μας”, ανέφερε η αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Μελισσίων στο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube