Λάζαρος Καμπουρίδης: Ποιές καλές σχέσεις με Τουρκία;

Λάζαρος Καμπουρίδης: Ποιές καλές σχέσεις με Τουρκία;

Λάζαρος Καμπουρίδης: Η Τουρκία σφυράει… κλέφτικα! Εξοπλίζει τα Κατεχόμενα για να καταλάβει όλη την Κύπρο. Απαράδεκτο όσοι σχολιάζουν, ότι υπάρχει ήρεμο κλίμα στο Αιγαίο. Κάνουμε υποχωρήσεις για να εξαγοράσουμε ηρεμία;

Τα ελληνοτουρκικά με αφορμή την συμπλήρωση 50 ετών τουρκικής κατοχής στην Κύπρο και τη νέα διαμεσολαβητική προσπάθεια του Γ.Γ. του ΟΗΕ σχολιάζει ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Καμπουρίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης RADIO MAX και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κολλιό.

Κάθε νέο σχέδιο του ΟΗΕ ήταν χειρότερο του προηγούμενου. Η Τουρκία όχι μόνο συνεχίζει την στρατιωτική αναβάθμιση των κατεχομένων αλλά προωθεί το σχέδιο διεθνούς αναγνώρισης του ψευδοκράτους. Στρεβλή η προσδοκία μας ότι με τις συνομιλίες μπορούμε να επιλύσουμε την/τις διαφορά/ές με την Άγκυρα. Μονή διέξοδος η εκμετάλλευση των συμμαχιών/ σχέσεων με άλλες χώρες και η αναβάθμιση της αμυντικής θωράκισης Ελλάδας και Κύπρου.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube