Καταγγέλουν το Πακιστάν για φρικαλεότητες κατά του πληθυσμού του Βελουχιστάν! Κίνημα δημόσιας αντίστασης κατά της γενοκτονίας

Καταγγέλουν το Πακιστάν για φρικαλεότητες κατά του πληθυσμού του Βελουχιστάν! Κίνημα δημόσιας αντίστασης κατά της γενοκτονίας

Την πακιστανική διοίκηση και τις αμυντικές δυνάμεις κατήγγειλε Επιτροπή Baloch Yakjehti (BYC) για τις φρικαλεότητες κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις γενοκτονικές πράξεις που επιβλήθηκαν στην κοινότητα των Μπαλώχ.

Η δήλωση δόθηκε στη δημοσιότητα από το BYC στο περιθώριο της μεγάλης συγκέντρωσης «Baloch Raji Muchi» (συγκέντρωση της κοινότητας των Μπαλώχ) που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουλίου.

Στη δήλωση, το BYC αναφέρει: «Κάθε έξυπνος άνθρωπος γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το έθνος των Μπαλώχ στην παρούσα στιγμή. Η καταπίεση, η εκμετάλλευση, η στρατιωτική βαρβαρότητα, οι εξαναγκαστικές εξαφανίσεις, τα ακρωτηριασμένα σώματα, οι δολοφονημένοι, τα εγκαταλειμμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα και άλλες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν ξεπεράσει τα όρια».

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης των Μπαλώχ έχει δημιουργήσει ένα κίνημα δημόσιας αντίστασης κατά της γενοκτονίας των Μπαλούχων.

Στη δήλωση, η BYC ανέφερε: «Οι Μπαλ’ωχ ως έθνος αντιμετωπίζουν μια τακτική γενοκτονία. Ενάντια σε αυτή τη Γενοκτονία των Μπαλώχ, η Επιτροπή Αλληλεγγύης των Μπαλώχ διεξάγει ένα κίνημα δημόσιας αντίστασης, σκοπός του οποίου είναι να ενώσει τον λαό των Μπαλώχ, συμπεριλαμβανομένων όλων των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων της κοινωνίας των Μπαλώχ, ενάντια στη γενοκτονία των Μπαλώχ και ως συλλογικό έθνος ενάντια στην Γενοκτονία των Μπαλώχ. Να ανοίξει το δρόμο για μια τακτική, ευημερούσα και ανεπτυγμένη κοινωνία των Μπαλώχ, τερματίζοντας εντελώς τη γενοκτονία των Μπαλώχ στη γη των Μπαλώχ μέσω ενός λαϊκού κινήματος αντίστασης».

Αναφερόμενο στην επερχόμενη συγκέντρωση της κοινότητας των Μπαλώχ υπό την ηγεσία της Επιτροπής Αλληλεγγύης των Μπαλώχ, το BYC προέτρεψε τον κόσμο να δείξει τη βέλτιστη συμμετοχή του.

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube