Η Κάμαλα Χάρις έχει περάσει πολύ περισσότερο από τη ζωή της ως εισαγγελέας παρά ως γερουσιαστής ή αντιπρόεδρος – και αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος με τον οποίο θα είναι τώρα υποψήφια εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, όπως επισημαίνουν άνθρωποι από το περιβάλλον της στο CNN.

Aκόμη και πριν από το καταστροφικό ντιμπέιτ του Τζο Μπάιντεν, η Χάρις και ο στενός της κύκλος είχαν ήδη καταλήξει στο σχέδιο να να επικεντρωθούν σχεδόν αποκλειστικά στον πρώην πρόεδρο και όχι στον Τζέι Ντι Βανς, ο οποίος εξαπολύει συνεχώς επιθέσεις εναντίον της.

Η αντιπρόεδρος περίμενε ότι αυτό θα ήταν μέρος του ρόλου της για να υποστηρίξει τον Μπάιντεν. Όμως τώρα θα το κάνει για τον εαυτό της.

Το αφήγημα της Χάρις

Τώρα που ο Μπάιντεν παραμερίστηκε – και με ακόμη περισσότερους από τους πιθανούς αντιπάλους της να σχεδιάζουν να την υποστηρίξουν μέχρι το τέλος της ημέρας τη Δευτέρα – η μάχη αρχίζει. Και το αφήγημα της Κάμαλα Χάρις, σύμφωνα με το CNN, θα είναι απλό: Εισαγγελέας εναντίον καταδικασμένου εγκληματία (ο Τραμπ έχει καταδικαστεί για κακουργήματα).