REAL TIME |

Γερμανία 26 Ιουλίου 2024

Γερμανία: Εργατικό δυστύχημα Έλληνα ομογενή

Γερμανία: Εργατικό δυστύχημα Έλληνα ομογενή
Τραγική κατάληξη είχε η πρωινή βάρδια για τον Δραμηνό ομογενή το πρωί της περασμένης Τρίτης (23 Ιουλίου), όπου έχασε τη ζωή τους σε δυστύχημα κατά την εργασία του σε χαλυβουργείο στο Χονλίμπουργκ (Hohenlimburg), στην πόλη του Χάγκεν (Hagen) στην Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία.

Ο άτυχος  ομογενής πέθανε από τα τραύματά του στο σημείο του δυστυχήματος, αφού ένας κόφτης ατσάλινης ταινίας κόβει τα χέρια του με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του επί τόπου μετά από ακατάσχετη αιμορραγία. Ο θάνατός του επήλθε μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Στο σημείο κατέφθασαν τα ασθενοφόρα και το ελικόπτερο αλλά ήταν ήδη αργά,  ο ομογενής πέθανε από τα σοβαρά τραύματά του στον τόπο του δυστυχήματος. Οι εργαζόμενοι ήταν σε κατάσταση σοκ.

Η e-enimerosi επικοινώνησε με την αστυνομία η οποία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες και αρκέστηκε στο δελτίο τύπου που εξέδωσε, <<Η πυροσβεστική και τα κέντρα ελέγχου της αστυνομίας ειδοποιήθηκαν γύρω στις 07:45 π.μ. για το ατύχημα στην οδό Unternahmerstrasse. Περαιτέρω έρευνες για το ατύχημα διενήργησαν το Γραφείο Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία και η ποινική αστυνομία>>.

Από πληροφορίες που συνέλεξε η e-enimerosi αυτό που έχουμε, είναι ότι η μηχανή ήταν πολύ παλιά και είχαν παρθεί όλες οι δικλίδες ασφαλείας από την εταιρεία, παρόλα αυτά όμως το τραγικό αυτό δυστύχημα δεν απετράπει.

Ο άτυχος ομογενής είχε καταγωγή από την Δράμα.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube