Συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια θα πραγματοποιήσει ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του.

Ωστόσο, δεν έγραψε την ακριβή ημερομηνία της συγκέντρωσης, καλώντας τους ακολούθους του να μείνουν συντονισμένοι.

Η ανάρτησή του

«Θα επιστρέψω στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια, για μια μεγάλη και όμορφη συγκέντρωση, τιμώντας την ψυχή του αγαπημένου μας ήρωα της Πυροσβεστικής Κορεϊ, και των γενναίων πατριωτών που τραυματίστηκαν πριν από δύο εβδομάδες. Τι μέρα θα είναι- αγώνας, αγώνας, αγώνας! Μείνετε συντονισμένοι για λεπτομέρειες», έγραψε στον λογαριασμό του στο Truth.

Ο διευθυντής του FBI Κρίστοφερ Ρέι κατέθεσε την Τετάρτη ότι ο τραυματισμός του Τραμπ μπορεί να προκλήθηκε από θραύσματα, προκαλώντας την οργή των συμμάχων του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου προέδρου.

Μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, οι συγκεντρώσεις του θα γίνονται σε κλειστούς χώρους, σύμφωνα με το NBC.

Η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ φέρεται να έχει συμβουλεύσει την εκστρατεία του Τραμπ να σταματήσει να διοργανώνει υπαίθριες συγκεντρώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στις 13 Ιουλίου σημειώθηκε απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Τραμπ, από την οποία ο πρώην πρόεδρος υπέστη έναν ελαφρύ τραυματισμο στο αυτί, ο οποίος τόσο ο ίδιος όσο και ο πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου υποστηρίζουν ότι προκλήθηκε από τη σφαίρα του δολοφόνου.

Με πληροφορίες από CNBC