Αθλητικά , Τουρκία 4 Ιουλίου 2024

Χάνει τον προημιτελικό με Ολλανδία ο Ντεμιράλ! Η UEFA τον τιμώρησε με δύο αγωνιστικές

Χάνει τον προημιτελικό με Ολλανδία ο Ντεμιράλ! Η UEFA τον τιμώρησε με δύο αγωνιστικές

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA τιμώρησε με δύο αγωνιστικές τον Μερίχ Ντεμιράλ για την χειρονομία των γκρίζων λύκων μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αυστρία. Στα μαλακά έπεσε ο Μπέλιγχαμ.

Πολύ βαριά θα πληρώσει τον χαιρετισμό των γκρίζων λύκων ο Μερίχ Ντεμιράλ, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρηση με την Αυστρία. Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA έκρινε ότι η πράξη αυτή έχει πολιτικό χαρακτήρα και παραπέμπει σε ακραίες συμπεριφορές και σύμφωνα με πληροφορίες της Bild τιμώρησε με δύο αγωνιστικές τον Τούρκο αμυντικό, ο οποίος σε πρώτη φάση χάνει τον προημιτελικό με την Ολλανδία.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η πειθαρχική επιτροπή έκρινε με διαφορετικά κριτήρια την χειρονομία του Τζουντ Μπέλιγχαμ προς τον πάγκο της Σλοβακίας μετά το γκολ της ισοφάρισης και τιμώρησε τον Άγγλο μέσο μόνο με χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρω.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube