Ανατροπή στις αμερικανικές εκλογές μετά την απόπειρα δολοφονίας!

Ανατροπή στις αμερικανικές εκλογές μετά την απόπειρα δολοφονίας!

Ιωάννης Μάζης: Τα χρηματιστήρια βλέπουν νίκη Τραμπ και άνοδο των κρυπτονομισμάτων. Πιθανότατα να συνδέεται με την υπόσχεση του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών να επιλύσει τον πόλεμο στην Ουκρανία μέσω της διπλωματικής οδού. Λυπηρή παράδοση οι απόπειρες δολοφονίας ηγετών στις ΗΠΑ. Είχε άγιο ο Τραμπ.

Ανατροπή στις αμερικανικές εκλογές φέρνει η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του υποψήφιου Προέδρου των Ρεπουμπλικανων Ντόναλτ Ντράμπ σύμφωνα με τον καθηγητή Γεωπολιτικής Γιάννη Μάζη. Όπως περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο του star το κλίμα ήταν ασταθές και πολωμένο θυμίζοντας μαύρες σελίδες της Αμερικανικής Ιστορίας, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι κέρδισε την συμπάθεια της αμερικανικής κοινής γνώμης. Σε πιθανή εκλογή του στο Λευκό Οίκο έρχονται αλλαγές στην έκβαση του ΡωσοΟυκρανικού πολέμου, λόγω των εγγυήσεων για διπλωματική λύση.

Ανέφερε τις σημαντικές οικονομικές εξελίξεις που έφερε άμεσα, η απόπειρα δολοφονίας, με ενδεικτική την περίπτωση των κρυπτονομισμάτων.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube