REAL TIME |

Σιγά μην… σπρώχνεστε!

Σιγά μην… σπρώχνεστε!

Ενώ ο εγκάθετος της Άγκυρας Ερσίν Τατάρ φωνάζει ότι «ιδιοκτήτης της Κύπρου είναι η Τουρκία», άκουσον άκουσον κάποιοι ταυτόχρονα προσπαθούν να καλυτερεύσουν το πρόσωπο της Τουρκίας/Ερντογάν (!) ερμηνεύοντας μια λέξη του Ερντογάν για να προωθήσουν ότι ίσως να… άλλαξε πολιτική στο Κυπριακό μετά που είδε το Μητσοτάκη!

https://simerini.sigmalive.com/article/2024/6/4/tatar-o-idioktetes-tes-kuprou-einai-e-tourkia/

«Την αισιοδοξία του ο Τούρκος δημοσιογράφος (Ερντάλ Γκιουβέν) τη βασίζει -μεταξύ άλλων- στις δηλώσεις που έκανε για το Κυπριακό ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τη συνάντησή με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην Άγκυρα στις 13 Μαΐου, όπου μετά από πολλά χρόνια ο Τούρκος πρόεδρος χρησιμοποίησε τη λέξη “λύση” για την Κύπρο και χωρίς -σύμφωνα πάντα με τον Ερντάλ Γκιουβέν- να αναφέρει τη λύση των “δύο κρατών”.

https://www.sigmalive.com/news/kypriako/1227363/o-erntogan-xrisimopoiise-ti-leksi-quotlysiquot-gia-tin-kypro-meta-apo-xronia

Σιγά μη σπρώχνεστε και στραβοπατήσετε, και σπάσετε κανένα κόκκαλο και βρεθείτε στα νοσοκομεία…

Το πρόσωπο της κατοχικής Τουρκίας και του κάθε Ερντογάν δεν ξι-μαυρίσει με τίποτα άστε λοιπόν τις γελοίες σας προσπάθειες.

ΠΗΓΗ: ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube