Video , Ευρωπαϊκή Ένωση 15 Ιουνίου 2024

Κώστας Στούπας: Το τρίπτυχο της αποτυχίας στις Ευρωεκλογές!

Κώστας Στούπας: Το τρίπτυχο της αποτυχίας στις Ευρωεκλογές!

Κώστας Στούπας: Το τρίπτυχο της συμφοράς στις Ευρωεκλογές που έκανε τον κόσμο να απέχει από τις κάλπες και τις παραδοσιακές δυνάμεις να έχουν απώλειες. Ακρίβεια – Μεταναστευτικό WOKE ατζέντα με το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων.

Φιλοξενούμενος στο newshub είναι ο κ Κώστας Στούπας, δημοσιογράφος, αρθρογράφος στον Capital και Οικονομικός Συντάκτης.

Ο κ. Στούπας μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε αναλύει τα όσα καταγράφηκαν από την πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση, αλλά και τα μηνύματα των ψηοφόρων προς τις πολιτικές δυνάμεις μέσα από τις ευρωεκλογές.

«Σίγουρα η αποχή ήταν ο μεγάλος κερδισμένος και ήταν αυτή που τελικα διαμόρφωσε κατα μεγάλο μερος το αποτέλεσμα που είδαμε. Από εκεί και πέρα οι αυξομειώσεις των ποσοστών εμπεριέχουν κάποιο μήνυμα και καταγράφουν καποιες διαφοροποιήσεις και μεταβολές που συντελούνται στην κοινωνία», επισημαίνει και συνεχίζει λέγοντας πως αυτό συνεβη και στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. «Δεν είχαμε ανατροπές στην Ευρώπη, αφού οι μεγάλες δυνάμεις συγκράτησαν τα ποσοστά τους», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Στούπας

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube