REAL TIME |

Κώστας Πικραμένος: Κόμμα στην Ελλάδα εξυπηρετεί τη μεγάλη ιδέα της Τουρκίας

Κώστας Πικραμένος: Κόμμα στην Ελλάδα εξυπηρετεί τη μεγάλη ιδέα της Τουρκίας

Ο Κώστας Πικραμένος, διευθυντής της CP Consulting , ειδικός σε θέματα ασφάλειας και εμπειρογνώμονας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μιλάει στον 98.4 για τα θέματα της επικαιρότητας αυτή την εβδομάδα σε Ελλάδα και διεθνώς με τις ευρωεκλογές με φόντο την Ουκρανία αλλά και την αναβάθμιση του αφηγήματος της Τουρκίας για την “Γαλάζια Πατρίδα”.

Ευρω- εκλογές:

– Η αποχή και η ψήφος στη λεγόμενη λαϊκίστικη δεξιά θα είναι οι κερδισμένοι των Ευρω-εκλογών
– Η Λεπέν βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με τον Ορμπαν και την Μελόνι για δημιουργία μια ενιαίας κοινοβουλευτικής ομάδας. Αν συμβεί θα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα του Ευρωκοινοβουλίου με καθαρά φιλο-ρωσική τάση.

ΥΠΕΣ / emailgate:

– Η υπόθεση με το πρόστιμο στο ΥΠ.ΕΣ θα πρέπει να προσωποποιηθεί στους θύτες για να περάσει το μήνυμα ότι ”τα κόλπα” έχουν συνέπειες διαφορετικά κοροϊδεύουμε την κοινωνία.

ΕΥΠ/ΑΔΑΕ:

– Επιβεβαιώθηκε η πρόβλεψη μου ότι η ΕΥΠ θα απαντούσε στην ΑΔΑΕ με βάσει τις προβλέψεις του νόμου και τίποτα παραπάνω
– Η συνάντηση Ράμμου (ΑΔΑΕ) και Δεμίρη (ΕΥΠ) θα είναι για το ”θεαθήναι”
– Η δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης Ανδρουλάκη θα φέρει στο δικαστήριο ως μάρτυρες, τους Μητσοτάκη/Κοντολέων οι οποίοι θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί η παρακολούθηση του “ήταν λάθος”

Γαλάζια Πατρίδα:

– Γραφικές απόψεις κεμαλιστών ναυάρχων έχουν γίνει πλέον επίσημη κρατική ιδεολογία στην Τουρκία
– Το θέμα του μαθήματος της Γαλάζιας Πατρίδας (στο Γυμνάσιο) έπρεπε να απασχολεί το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της Ελλάδας ΑΝ υπήρχε και ΑΝ λειτουργούσε. Ακόμη και η Στρατηγική Εθνικής Ασφαλείας που προβλέπεται στον νόμο του 2019 δεν έχει εκπονηθεί μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube