REAL TIME |

Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Αρμενίας: Η Ρωσία παρέδωσε το Ναγκόρνο Καραμπάχ στο Αζερμπαϊτζάν

Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Αρμενίας: Η Ρωσία παρέδωσε το Ναγκόρνο Καραμπάχ στο Αζερμπαϊτζάν

Η Ρωσία ήρθε, παρέδωσε το Ναγκόρνο-Καραμπάχ στο Αζερμπαϊτζάν και επέστρεψε στη Ρωσία. Την κατηγορία αυτή εξέφρασε ο Αρμέν Γκριγκοριάν, γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Αρμενίας, σε συνομιλία με δημοσιογράφους.

“Όταν η Αρμενία εξαρτιόταν πλήρως από τη Ρωσία, δεν είχαμε πόλεμο; Είχαμε πόλεμο. Ας δηλώσουμε ότι μέχρι τώρα βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου εξαιτίας αυτής της υπάρχουσας κατάστασης. Προσπαθήσαμε να επιτύχουμε σταθερότητα μέσω αυτών των αλλαγών και είμαστε βέβαιοι ότι αυτές οι αλλαγές θα φέρουν σταθερότητα”, δήλωσε αναφερόμενος στην αλλαγή του φορέα της εξωτερικής πολιτικής.

Ο Γκριγκοριάν ισχυρίζεται ότι το Ναγκόρνο-Καραμπάχ “καταλήφθηκε από τη Ρωσία”. “Αυτό συνέβη όταν ήμασταν πλήρως εξαρτημένοι από τη Ρωσία. Η Ρωσία ήρθε, πήρε το Ναγκόρνο-Καραμπάχ από τα χέρια μας, το έδωσε στο Αζερμπαϊτζάν και στη συνέχεια επέστρεψε, αυτή είναι όλη η πραγματικότητα. Ισχυρίζομαι ότι η Ρωσία κατέσχεσε το Ναγκόρνο-Καραμπάχ”, είπε, τονίζοντας ότι δεν θα γινόταν πόλεμος χωρίς την άδεια της Ρωσίας.

ΠΗΓΗ: Δημόσια Ραδιοφωνία της Αρμενίας

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube