REAL TIME |

Φρικιαστικό θέαμα! Άγριος ξυλοδαρμός Χριστιανού στη Λαχόρη του Πακιστάν

Φρικιαστικό θέαμα! Άγριος ξυλοδαρμός Χριστιανού στη Λαχόρη του Πακιστάν

Ένας Χριστιανός εργαζόμενος στην δημοτική υπηρεσία καθαρισμού στη Λαχόρη του Πακιστάν ξυλοκοπήθηκε και αφέθηκε αλυσοδεμένος στη ζέστη για ώρες. Θύτης μια μουσουλμανική οικογένεια, η οποία τον ξυλοκόπησε με τη δικαιολογία της καθυστερημένης συλλογής σκουπιδιών. Όπως κατήγγειλε σε ανάρτησή του στο X ο Φαράζ Περβέζ, Πακιστανός Χριστιανός ακτιβιστής, ο οποίος κατηγορήθηκε στο παρελθόν για βλασφημία και κάνει αγώνα κατά των αυστηρών νόμων που επιβάλλουν ακόμα και θανατική καταδίκη στη χώρα, ο Χουσεΐν Μασίχ, πεθερός του θύματος, Γιασίρ Μασίχ, βρήκε τον 35χρονο στην περιοχή Γκουτζαρπούρα της Λαχώρης, αλυσοδεμένο σε μια καρέκλα στο δρόμο, με το σώμα του βαριά μελανιασμένο.

Ο Χουσεΐν Μασίχ ανέφερε ότι ο Γιασίρ δέχθηκε επίθεση από τον Μοχάμεντ Χαντίμ Χουσεΐν, τον γιο του και τρεις άλλους επειδή δεν συμμορφώθηκαν αμέσως με το αίτημά τους να συλλέξουν σκουπίδια και να σκουπίσουν την πόρτα τους. Ο Γιασίρ είχε υποσχεθεί να εκπληρώσει το αίτημα μετά την ολοκλήρωση των επίσημων καθηκόντων του καθαρισμού δρόμων. Ωστόσο, όταν επισκέφθηκε το σπίτι τους, του δόθηκε εντολή να καθαρίσει την οροφή, όπου στη συνέχεια δέχθηκε επίθεση με σιδερένιες ράβδους, γροθιές και κλωτσιές πριν αλυσοδεθεί.

Ο γιασίρ κατάφερε να δραπετεύσει ενώ ήταν ακόμα αλυσοδεμένος στην καρέκλα, σύροντας τον εαυτό του στο δρόμο όπου οι περαστικοί τον βρήκαν και ενημέρωσαν την οικογένειά του. Το περιστατικό συνέβη αφού ο Γιασίρ είχε φύγει για δουλειά νωρίς το πρωί. Η απουσία του στον καθορισμένο χώρο εργασίας του προκάλεσε ανησυχία, οδηγώντας σε μια έρευνα που τελείωσε όταν Τον βρήκαν αναίσθητο στο δρόμο.

Η οικογένεια και οι φίλοι του Γιασίρ Μασίχ διαμαρτυρήθηκαν στον Τύπο της Λάχορης, απαιτώντας δικαιοσύνη. Η αστυνομία συνέλαβε τον Μαλίκ Χουσεΐν και δύο άλλους, αν και οι γιοι του παρέμειναν ελεύθεροι. Ο Χουσεΐν Μασίχ τόνισε την επιθυμία τους για δικαιοσύνη, προτρέποντας ανώτερους αξιωματούχους και ηγέτες της κοινότητας να διασφαλίσουν ότι οι δράστες διώκονται και τιμωρούνται για τις πράξεις τους.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube