Weather Icon

Τουρκικά ΜΜΕ: Από πού κι ως πού ο Μητσοτάκης έχει λόγο για τη Μονή της Χώρας;

Τουρκικά ΜΜΕ: Από πού κι ως πού ο Μητσοτάκης έχει λόγο για τη Μονή της Χώρας;

Προς το παρόν οι αντιπολιτευόμενες και οι ενδιάμεσου χώρου ιστοσελίδες στην Τουρκία μεταδίδουν τις δηλώσεις Μητσοτάκη για τη Μονή της Χώρας, εστιάζοντας στο ότι ο πρωθυπουργός θα θέσει το ζήτημα υπόψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη συνάντηση της 13ης Μαΐου στην Άγκυρα.

Σοζτζού

Πριν την κρίσιμη επίσκεψη, ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε: Θα μεταφέρω τη δυσφορία μας στον Ερντογάν

«Οι σχέσεις μεταξύ Άγκυρας και Αθήνας ζουν διακυμάνσεις και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία την επόμενη εβδομάδα…

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα με την Ελληνίδα πρόεδρο της Δημοκρατίας, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη μετατροπή του Kariye (σ.σ. Μονή της Χώρας) στην Κωνσταντινούπολη σε τζαμί. Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι θα μεταφέρει το θέμα στον πρόεδρο Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στην Άγκυρα τη Δευτέρα».

Τ24

Αντίδραση του Έλληνα πρωθυπουργού πριν από την επίσκεψή του στην Τουρκία: «Περιττό»

«Ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι θα θέσει τη δυσφορία του για το άνοιγμα της Καριγιέ για λατρεία στη συνάντησή του με τον Ερντογάν.

Τη δυσφορία του για το άνοιγμα του τζαμιού Kariye στην Κωνσταντινούπολη για λατρεία εξέφρασε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ετοιμάζεται να επισκεφθεί την Τουρκία την επόμενη εβδομάδα και να συναντηθεί με τον πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν».

ΧαμπέρΤουρκ

Δήλωση του Έλληνα πρωθυπουργού Μητσοτάκη πριν από την επίσκεψή του στην Τουρκία

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube