Συμφωνία των Πρεσπών: “Ο Μητσοτάκης και ο Γεραπετρίτης τα γνώριζαν όλα από την αρχή” – Διάψευση από συνεργάτες του ΥΠΕΞ

Συμφωνία των Πρεσπών: “Ο Μητσοτάκης και ο Γεραπετρίτης τα γνώριζαν όλα από την αρχή” – Διάψευση από συνεργάτες του ΥΠΕΞ

Ο πολιτικός βούρκος γίνεται πιο βαθύς

Αποκάλυψη του iEidiseis και του Δήμου Βερύκιου ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώριζε τα πάντα για το περιεχόμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών και μάλιστα την ίδια στιγμή που συντασσόταν το κείμενο.

«Ωστόσο, υπάρχει και μια άλλη παράμετρος του παρασκηνίου που αφορά την τότε αξιωματική αντιπολίτευση και συγκεκριμένα δυο κεντρικά πρόσωπα που σήμερα εκ της θέσεως τους καλούνται να χρησιμοποιούν ως δόρυ τη Συμφωνία των Πρεσπών. Πρόκειται για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γιώργο Γεραπετρίτη. Καθ´ όλη την διάρκεια που συντάσσονταν το κείμενο της Συμφωνίας ο Γιώργος Γεραπετρίτης είχε λεπτομερή εικόνα μέσω του Νομικού Γραφείου που είχε αναλάβει την επεξεργασία των κειμένων!

Συνεργάτες ΥΠΕΞ: Ψεύδη ασύστολης χυδαιότητας τα όσα διακινούνται κατά του Γ. Γεραπετρίτη

Σκληρή απάντηση έδωσαν την Πέμπτη συνεργάτες του υπουργού Εξωτερικών αναφορικά με δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο, τα οποία ισχυρίζονταν ότι ο Γ. Γεραπετρίτης είχε εξαρχής γνώση επί της Συμφωνίας των Πρεσπών και είχε παλαιότερα συνομιλίες με τον Νίκο Κοτζιά.

«Ο κ. Γεραπετρίτης δεν γνωρίζει, δεν έχει συνομιλήσει, δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Κοτζιά, δεν γνωρίζει ποιος συνέταξε τη συμφωνία, ούτε ο ίδιος ούτε το γραφείο του είχε οποιαδήποτε σχέση, ⁠δεν γνώριζε ούτε λέξη για τη συμφωνία έως ότου κατέστη δημόσια», σημείωναν σε αυστηρό τόνο.

⁠«Υπάρχουν κοινά ψεύδη και ψεύδη ασύστολης χυδαιότητας. Είμαστε στη δεύτερη κατηγορία. Και υφίστανται ευθύνες, και ποινικές, για όσους τα παράγουν ή διακινούν», κατέληξαν οι συνεργάτες του υπουργού Εξωτερικών.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube