Πολιτισμός 24 Μαΐου 2024

Ο Χρήστος Μάστορας σε ρόλο Στέλιου Καζαντζίδη

Ο Χρήστος Μάστορας σε ρόλο Στέλιου Καζαντζίδη

Η μεταμόρφωση του τραγουδιστή για τις ανάγκες τις ταινίας “Υπάρχω”

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας μεταμορφώθηκε σε Στέλιο Καζαντζίδη για χάρη του ρόλου του στην νέα ταινία «Υπάρχω», που θα απολαυσει το κοινό στις κινηματογραφικές αίθουσες με την πρεμιέρα στις 19 Δεκεμβρίου.

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του Χρήστου Μάστορα στον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη. 

Η ζωή του σπουδαίου Έλληνα τραγουδιστή θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο με τον Χρήστο Μάστορα να τον υποδύεται σε νεαρή ηλικία.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει  σε σκηνοθεσία  Γιώργου Τσεμπερόπουλου και το σενάριο η Κατερίνα Μπέη.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι Χρήστος Μάστορας, Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης, Άννα Συμεωνίδου.

H ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα στο Instagram

O Xρήστος Μάστορας σημείωσε στο προφίλ του στο Instagram: «ΥΠΑΡΧΩ». Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της μεγαλύτερης ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής της χρονιάς, βασισμένη στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη. H συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία. Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του. Μία ταινία – αφιέρωμα στον τεράστιο Στέλιο Καζαντζίδη που η φωνή του «μίλησε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων, σε όλο τον Κόσμο. Για όσους τον αγάπησαν και για όσους θέλουν να τον γνωρίσουν».

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησαν για την εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Χρήστου Μάστορα:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube