Νίκος Μιχαηλίδης: Εργαλείο ανάσχεσης της Τουρκίας

Νίκος Μιχαηλίδης: Εργαλείο ανάσχεσης της Τουρκίας

Νίκος Μιχαηλίδης: Διεθνοποίηση γενοκτονίας Ποντιακού Ελληνισμού και ανάσχεση του τουρκικού επεκτατισμού

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, τιμώντας τη μνήμη των αδικοχαμένων προγόνων και θέλοντας να θυμίσει στη Διεθνή Κοινότητα ότι οφείλει να αναγνωρίσει και να πιέσει την Τουρκία ώστε να αποδεχθεί την συν τελεσθείσα Γενοκτονία αλλά και την δέσμευση της να μην επαναληφθεί ποτέ καμία παρόμοια πράξη, διοργάνωσε εκδηλώσεις Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Το απόγευμα της Παρασκευής 17 Μαΐου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ο διδάκτορας του πανεπιστημίου Πρίνστον κ. Νίκος Μιχαηλίδης έκανε ομιλία με θέμα: «Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού: Ένα ατιμώρητο έγκλημα και οι συνέπειες του».

Τον κ. Μιχαηλίδη προλόγισε ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, Χαράλαμπος Καπουρτίδης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Μετά τη λήξη της ομιλίας, προβλήθηκε βίντεο για τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη.

Στη συνέχεια μέλη της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του Δημαρχείου, κρατώντας αναμμένους πυρσούς ξεκινώντας λαμπαδηφορία στη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Η λαμπαδηφορία ξεκίνησε από την πλατεία Δημαρχείου, συνέχισε στην οδό Μητροπόλεως με κατάληξη την πλατεία Καπετανίδη.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube