Μανώλης Κοττάκης: Διαγωνισμός γελοιότητας από τους Έλληνες πολιτικούς

Μανώλης Κοττάκης: Διαγωνισμός γελοιότητας από τους Έλληνες πολιτικούς

Μανώλης Κοττάκης: Διασυρμός της Ελλάδας! Διαγωνισμός γελοιότητας από τους Έλληνες πολιτικούς. Μιλάμε για παρωδία! Δεν είναι καιροί για πλάκα

Την προσοχή στην επιλογή ευρωβουλευτών για την επόμενη θητεία, ώστε να μην ξαναζήσουμε περιπτώσεις διασυρμού της χώρα μας, εφιστά ο δ/ντής της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ Μανώλης Κοττάκης, μιλώντας στον star fm και την εκπομπή Ήρθε η Ώρα. Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα, με τις ανησυχητικές εξελίξεις στα βόρεια σύνορά μας, τονίζει ευθύνες φέρει και η σημερινή κυβέρνηση για την Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ για τα ελληνοτουρκικά, έχει την βάσιμη υποψία ότι έχουμε πια συγκυριαρχία στο Αιγαίο.

To αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα σηματοδοτήσει και πολιτικές εξελίξεις για παράδειγμα εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει δεύτερος θα μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να διαχειριστεί την αναμόρφωση της Αριστεράς. Τα Εθνικά θέματα βεβαίως και επιδρούν στις ευρωεκλογές, αλλά ξεπερνούν τις όποιες εκλογές. Για τα Ελληνοτουρκικά ανέφερε οτι έχει την φρικτή υποψία ότι περάσαμε πια στην συγκυριαρχία στο Αιγαίο, καθώς η κυβέρνηση διαχειρίζεται παρασκηνιακά το ζήτημα των γκρίζων ζωνών, γιατί δυστυχώς πέρασαν οι απειλές της Τουρκίας. Και καταλήγει, προσοχή με αυτούς που θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές, έχουμε ευθύνη να πάμε με την προοπτική του αύριο, όχι απαθείς και αμέτοχοι….

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube