REAL TIME |

Ισραήλ 31 Μαΐου 2024

IDF: Οι επιχειρήσεις στο κέντρο της Ράφα είναι «ακριβείς και βάσει πληροφοριών»

IDF: Οι επιχειρήσεις στο κέντρο της Ράφα είναι «ακριβείς και βάσει πληροφοριών»

Εντοπίστηκαν εκτοξευτές ρουκετών, φρεάτια τούνελ και κρύπτες όπλων

Τα στρατεύματα των ταξιαρχιών που επιχειρούν στο κέντρο της Ράφα, εντόπισαν εκτοξευτές ρουκετών, φρεάτια τούνελ και κρύπτες όπλων που χρησιμοποιεί η Χαμάς, όπως αναφέρει ο στρατός.

Σε άλλες περιοχές της Ράφα, συμπεριλαμβανομένου του ανατολικού τμήματος της πόλης και κατά μήκος του λεγόμενου Διαδρόμου Φιλαδέλφειας που εκτείνεται κατά μήκος των συνόρων Γάζας-Αιγύπτου, η 162η Μεραρχία των IDF εντόπισαν ρουκέτες μεγάλου βεληνεκούς και πρόσθετα όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό.

Επίσης, στην περιοχή της Ράφα, ο στρατός ισχυρίστηκε ότι ένα μέλος της επίλεκτης δύναμης Nukhba της Χαμάς εξουδετερώθηκε σε επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

Την προηγούμενη ημέρα πραγματοποιήθηκαν πλήγματα εναντίον «πολλών» ακόμη στόχων σε όλη τη Γάζα, συμπεριλαμβανομένων αποθηκών όπλων, κτιρίων που χρησιμοποιούνται από τρομοκρατικές ομάδες και πυρήνων ενόπλων, προσθέτει ο IDF.

liberal.gr

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube