Weather Icon
Video , Τουρκία 16 Μαΐου 2024

Έτσι πρέπει να απαντήσετε στην Τουρκία!

Έτσι πρέπει να απαντήσετε στην Τουρκία!

Κρίσιμα ενόψει των ευρωεκλογών είναι τα εθνικά μας θέματα και κυρίως οι σχέσεις μας με Τουρκία, Αλβανία και Σκόπια, μέσα σε ένα ασφυκτικό και διεκδικητικό περιβάλλον, το οποίο δυναμιτίζει εμμέσως η Τουρκία, εκτιμά ο αντιστράτηγος εα Κων/νος Κούσαντας. Μέσα από τον star fm και την εκπομπή Ήρθε η Ώρα με τη Όλγα Λαθύρη τονίζει ενέχει κινδύνους μελλοντικά για τη χώρα, η χαλαρή αντίδραση σε όλες τις προκλήσεις της γείτονος, ενώ τώρα είναι το κατάλληλο timing για την επέκταση των χωρικών μας υδάτων, που αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα μας.

Επικρίνει την απουσία του Κυπριακού ζητήματος, από την ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού, όπως και το να επιμένουμε, ότι η Διακήρυξη των Αθηνών βαίνει προς όφελος και των δυο πλευρών, ενώ η μόνη κερδισμένη είναι η Τουρκία που δημιουργεί δικά της αφηγήματα, εις βάρος της χώρας μας. Καμπανάκι για το μέλλον της χώρας μας αποτελούν οι δεκάδες μονομερείς αξιώσεις της Τουρκίας, για τις οποίες δεν υπάρχουν αποφασιστικές και ισχυρές διπλωματικές αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube