Η πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων Στόρμι Ντάνιελς κατέθεσε στην ποινική δίκη του Ντόναλντ Τραμπ την Τρίτη ότι της είπε «αυτός είναι ο μόνος τρόπος να φύγεις από το πάρκο με τα τροχόσπιτα» πριν συνευρεθεί ερωτικά μαζί της στη σουίτα του ξενοδοχείου του το 2006.

Η Ντάνιελς είπε στους ενόρκους της Νέας Υόρκης ότι μεγάλωσε ως κόρη μίας ανύπαντρης μητέρας με χαμηλό εισόδημα που έλειπε για μέρες κάθε φορά και άρχισε να εργάζεται σε νυχτερινά κλαμπ και στην πορνογραφία πριν γνωρίσει τον Τραμπ σε ένα τουρνουά γκολφ στη λίμνη Τάχο.

Ο Τραμπ, μεγιστάνας των ακινήτων της Νέας Υόρκης εκείνη την εποχή, ήταν ο διάσημος οικοδεσπότης ενός δημοφιλούς τηλεοπτικού ριάλιτι, γνωστού ως «The Apprentice».

«Δεν ήξερα πώς βρέθηκα εκεί»

Η Ντάνιελς κατέθεσε την Τρίτη ότι «έχασε τις αισθήσεις της» αφού ο Τραμπ την εμπόδισε να βγει από το δωμάτιο, αν και δεν κατανάλωσε ναρκωτικά ή αλκοόλ. Είπε ότι ξύπνησε στο κρεβάτι χωρίς τα ρούχα της. «Κοιτούσα το ταβάνι και δεν ήξερα πώς βρέθηκα εκεί, προσπαθούσα να σκεφτώ οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που συνέβαινε εκεί», κατέθεσε η Ντάνιελς καθώς περιέγραφε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με τον Τραμπ.

Η Ντάνιελς δήλωσε ότι δεν είπε στον Τραμπ να σταματήσει. «Δεν είπα τίποτα απολύτως», είπε. Είπε ότι έφυγε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου γρήγορα μετά. Ο Τραμπ, πρόεδρος των ΗΠΑ από το 2017-21 και υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ φέτος, δεν αντέδρασε καθώς παρακολουθούσε την κατάθεσή της από το τραπέζι των μαρτύρων. Ο Τραμπ έχει αρνηθεί ότι έχει σεξουαλική επαφή με την Ντάνιελς, η οποία σήμερα είναι 45 ετών, και η ομάδα υπεράσπισής του έχει υποστηρίξει ότι εκείνη επεδίωκε έναν ρόλο στο «The Apprentice».

Η φερόμενη συνάντηση οδήγησε τελικά στην ποινική δίκη, την πρώτη για πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο 77χρονος Τραμπ κατηγορείται ότι παραποίησε επαγγελματικά αρχεία για να καλύψει την πληρωμή 130.000 δολαρίων στην Ντάνιελς για να εξαγοράσει τη σιωπή της κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2016. Ο Ρεπουμπλικανός πολιτικός έχει δηλώσει αθώος και λέει ότι η δίκη είναι μια προσπάθεια να παρακωλύσει την προσπάθειά του να ξανακερδίσει τον Λευκό Οίκο από τον Δημοκρατικό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Πηγή: Reuters