Ποντιακό Ζήτημα 23 Μαΐου 2024

Αγώνας δρόμου στη Νέα Σμύρνη για τη Γενοκτονία των Ποντίων “Η φλόγα της μνήμης”

Αγώνας δρόμου στη Νέα Σμύρνη για τη Γενοκτονία των Ποντίων “Η φλόγα της μνήμης”
Η Ένωση Ποντίων “Η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ” και ο δήμος Νέας Σμύρνης,
σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο 25 Μαΐου, ώρα 7 μ.μ. στο Μνημείο  Γενοκτονίας Ποντιακού Ελληνισμού, στην ομώνυμη πλατεία στην Άνω Νέα Σμύρνη (Αμισου 11 και Αίνου), στην επετειακή εκδήλωση για τη Γενοκτονία των προγόνων μας Ελλήνων του Πόντου “Η φλόγα της μνήμης”! 
Στις 6.30 μ.μ. θα ξεκινήσουν δρομείς, μέλη και φίλοι της Ένωσης, ενδεδυμένοι με τις φανέλες των ομάδων του Πόντου, από το Μικρασιατικό Μνημείο, μπροστά από την Εστία Νέας Σμύρνης, διασχίζοντας και την πλατεία, για να μεταφέρουν συμβολικά στο Μνημείο τη φλόγα της μνήμης.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με Επιμνημόσυνη δέηση από το σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ν.Σμύρνης κ.κ. Συμεών, θα ακολουθήσει ομιλία από την Πρόεδρο Ράνια Χρυσοχοΐδου και θα ολοκληρωθεί με καλλιτεχνικό αφιέρωμα με τη συμμετοχή των μουσικών Γιάννη Καζαντζίδη, Φίλιππου Πουρπουτίδη, Φώτη Κοζυράκη, τη Χορωδία και τη Χορευτική ομάδα!

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube