Weather Icon

ΣΗΜΕΡΙΝΗ: Η Αθήνα από Τατάρ να ζητήσει κίνηση «καλής θέλησης» – να καθαρίσει τον Πενταδάκτυλο μας!!!

ΣΗΜΕΡΙΝΗ: Η Αθήνα από Τατάρ να ζητήσει κίνηση «καλής θέλησης» – να καθαρίσει τον Πενταδάκτυλο μας!!!

Μετά από συνάντηση των δυο υπουργών εξωτερικών Ελλάδας  και Τουρκίας, ακούστε τι γράφτηκε:

«…Η Αθήνα θεωρεί ότι μια κίνηση καλης θέλησης εκ μέρους της Κύπρου ίσως θα ήταν ικανή να κάμψει αυτή την αδιάλλακτη στάση του Τουρκοκύπριου ηγέτη και ο ίδιος ο Ν.Χριστοδουλίδης είναι πρόθυμος να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα προκείμενου να επαναρχίσουν οι συνομιλίες .Ομως αυτή πρόκειται για μια πολυ δύσκολη άσκηση ισορροπίας και σε αυτό συμφωνούν Αθήνα και Λευκωσία . Καθώς δεν θα πρέπει η κίνηση καλης θέλησης να αφορά ζητήματα που άπτονται της ουσίας και του πυρήνα του Κυπριακού . Ο ίδιος ο Ε.Τατάρ έχει μεταφέρει σε συνομιλητές του ότι θελει την κυριαρχική ισότητα ,το ελεύθερο εμπόριο , την νομιμοποίηση του αεροδρομίου Ερκαν κ.α. ,ζητήματα όμως που δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτά από την Λευκωσία…».

https://www.protothema.gr/politics/article/1483951/adistrofi-metrisi-gia-ti-sunadisi-mitsotaki-erdogan-stin-agura-skies-apo-to-kupriako/

Η Αθήνα καλύτερα θα κάνει να θεωρεί μια κίνηση καλής θέλησης δεν είναι εκ μέρους της Κύπρου που πρέπει να ζητείται (αλά Τούρκα) αλλά από τους κατακτητές, Τουρκία και το όργανό τους στα κατεχόμενα Τατάρ,

Και μια τέτοια θα θεωρηθεί το καθάρισμα του βόθρου που έχουν χαράξει στον κατεχόμενο μας Πενταδάκτυλο, τον οποίο μόλυναν από τον καιρό του Ραούφ Ντενκτάς με το σοβινιστικό τους σύνθημα.

Ιδού η Ρόδος. Τολμάτε;

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube